Marketing Stiri

Vitamin Well, produsul anului 2018 în România

7 iun. 2018 2 min

Vitamin Well, produsul anului 2018 în România

Reading Time: 2 minute

Vitamin Well, liderul european al băuturilor premium cu vitamine și minerale, a fost desemnat ”Produsul Anului 2018”, în categoria ”Băuturi vitaminizante”, din cadrul celei de a noua ediții a galei cu același nume desfășurată în România.

Vitamin Well este o băutură cu apă naturală de izvor și zahăr obținut din fructe, ce a fost dezvoltată în Suedia începând cu anul 2008. Băutura este dedicată atât adulților, cât și copiilor. 

Brandul a fost desemnat câstigător în urma unui studiu realizat online, ce a cuprins 29 de categorii și s-a desfășurat pe un eșantion de 7100 de consumatori din România, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârsta între 18 și 54 de ani, ce sunt utilizatori de internet în mod frecvent.

Până pe 15 martie, branduri importante active pe piața din România s-au înscris și au trecut de evaluarea realizată de către profesioniști din industrie precum media, comunicare și protecția consumatorului. Procesul a continuat în perioada 16 aprilie – 21 mai 2018, cu un studiu realizat de către Exact Business Solutions și a urmărit elemente cheie precum inovația, atractivitatea produsului, dar și nivelul de satisfacție pentru consumatorii din România.

”Vitamin Well reprezintă o alternativă la băuturile răcoritoare îndulcite cu zahăr, un produs care răspunde cerințelor europene în materie de alimentație sănătoasă, dezvoltată de specialiști în nutriție și metabolism”, a declarat Răzvan Iancău, Managing Partner, Healthy Drinks&Foods, distribuitor și detinător al drepturilor brandului Vitamin Well în Romania.

Înregistrat la OSIM din 2008, marca ”Produsul Anului” este un concept internațional, prezent în peste 40 de țări, care premiază produsele și serviciile inovatoare, ce se remarcă prin calitate și prin know-how-ul unui business de success. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: