Stiri Tech

Vodafone Club, disponibil și pentru utilizatorii de servicii mobile și fixe

5 mart. 2021 < 1 min

Vodafone Club, disponibil și pentru utilizatorii de servicii mobile și fixe

Reading Time: < 1 minut

Începând din luna martie, utilizatorii de servicii mobile și fixe au acces la Vodafone Club, spațiul digital cu zeci de oferte pentru o mare varietate de pasiuni și interese.

Prin intermediul noului program de loialitate, toți utilizatorii Vodafone, fie că este vorba despre persoane fizice sau de clienți Vodafone Business, pot beneficia de flexibilitate, acces la produse și servicii, precum și de oportunitatea de a alege beneficiul dorit în funcție de nevoile cotidiene, un portofoliu de reduceri pentru produse și servicii de la branduri cunoscute.

Parteneriat cu Revolut

Între 26 februarie și 30 aprilie 2021, clienții care activează oferta Revolut din aplicația My Vodafone sau din aplicația Revolut vor beneficia de 30% cashback pentru orice tranzacție către Vodafone realizată cu ajutorul unui card Revolut. Toate tranzacțiile din aplicația My Vodafone, cele de pe www.vodafone.ro și cele realizate în magazinele proprii Vodafone sunt eligibile. Clienții vor primi în contul Revolut 30% din suma plătită într-un interval de 7 zile de la data tranzacției, în limita a 30 de lei pe tranzacție.

În plus, în luna martie, Vodafone Club celebrează femeile prin introducerea a noi oferte valabile în secțiunea „Oferta lunii”: până la 25% reducere la produsele H&M, Floria și Yves Rocher. Pe lângă acești noi parteneri, în Vodafone Club s-a alăturat recent și Flanco .

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: