Marketing Stiri

Casa di Peroni, in toamna la Bucuresti

30 iul. 2015 < 1 min

Casa di Peroni, in toamna la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Peroni Nastro Azzurro va lansa in aceasta toamna in Bucuresti Casa di Peroni, care pe parcursul a trei saptamani va gazdui o serie de evenimente speciale.  

Adresa spatiului, data de deschidere a Casei di Peroni, selectia de artisti care isi vor expune lucrarile in cadrul acesteia si programul evenimentelor care vor avea loc pe parcursul celor trei saptamani vor fi anuntate in curand pe site-ul www.peroniitaly.ro, pe blogul Peroni Diario si pe pagina de Facebook.

Birra Peroni a demarat productia de bere in 1846, iar Nastro Azzurro a aparut la inceputul anilor ‘60 in Italia. Peroni Nastro Azzurro, cu noua imagine eleganta retro, a fost lansata la nivel mondial la inceputul anului 2005. Romania este a doua țara din lume, dupa Marea Britanie, in care a fost lansata berea Peroni Nastro Azzurro. In Romania, Peroni Nastro Azzurro este o marca din portofoliul URSUS Breweries, o bere blonda super-premium, disponibila imbuteliata (33cl & 50cl) si draught.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: