Marketing Stiri

Voteaza-ti preferatii pentru Premiile de Excelenta IAA

oct. 29, 2015 < 1 min

Voteaza-ti preferatii pentru Premiile de Excelenta IAA

Reading Time: < 1 minut

Premiile de Excelenta IAA sunt o initiativa prin care se aduce recunoastere publica acelor personalitati care, prin eforturile lor sustinute, au contribuit in mod substantial la promovarea industriei de marketing si comunicare din Romania.

IAA Romania anunta deschiderea nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA, aflate la a VII-a editie si pentru Premiile Speciale IAA. Evenimentul propune industriei de marketing si comunicare o noua structura de Premii de Excelenta: 8 categorii redefinite pentru Premiile de Excelenta si 3 Premii Speciale IAA, adaptate pentru a reflecta atat provocarile industriei, cat si pentru a pune in valoare contributia pe care o aduc oamenii in comunitatea noastra.

Nominalizarile pot fi facute de care oricine, accesand site-ul special dedicat www.premii.iaa.ro incepand de astazi si pana pe data de 5 Noiembrie 2015, orele 23,00.

Laureatii acestei editii vor fi desemnati prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA si un Comitet de Laureati ai editiilor precedente. Anuntarea castigatorilor se va face in data de 16 Noiembrie 2015 in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IAA care va avea loc la Ateneul Roman incepand cu orele 19 :00.

Pentru mai multe informatii, urmariti iaa.ro si facebook.com/iaa.ro.

Despre IAA Romania

International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care reprezinta întregul spectru al comunicarilor de marketing – de la agentii de publicitate si media pana la institutii mass-media, companii client si practicanti individuali.

La cel de al 41-lea Congres Mondial IAA, care a avut loc la Washington, D.C, filiala IAA Romania a fost recunoscuta ca fiind cea mai activa si creativa filiala din lume si a primit premiul Golden Tulip pentru Excelenta in întreaga activitate.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: