Marketing Stiri

Webstyler relanseaza Pensiopedia

20 nov. 2015 < 1 min

Webstyler relanseaza Pensiopedia

Reading Time: < 1 minut

In contextul actual al societatii romanesti in care interesul pentru perioada pensionarii este printre cele mai scazute din Europa, in special in randul tinerilor, Webstyler relanseaza Pensiopedia, platforma online de informare a persoanelor care vor sa economiseasca pentru o pensie dezvoltata de NN.

Obiectivul platformei este sa explice cat mai multor romani, intr-un limbaj accesibil,  scopul si mecanismul de functionare ale pensiilor private ca alternativa la pensia de stat.

Campania de comunicare dedicata relansarii platformei poarta sloganul “Timpul nu asteapta sa iti faci timp” si are la baza un mix de mesaje care pleaca de la modul in care trecerea timpului schimba perceptia asupra aceluiasi lucru. Timpul poate fi astfel vizualizat din perspectiva a trei generatii din aceeasi familie care se raporteaza la acelasi eveniment.

In plus, pe site-ul Pensiopedia.ro sunt disponibile informatii despre pensia privata obligatorie si pensia facultativa de care persoanele interesate au nevoie pentru a intelege mai bine sistemul de pensii.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: