Lifestyle

Wellness pentru corporatisti

2 oct. 2015 2 min

Wellness pentru corporatisti

Reading Time: 2 minute

corporate wellnessMax Relax, primul si cel mai mare furnizor de servicii On-Site Chair Massage din Romania, anunta lansarea unui nou brand. Divizia de corporate wellness a companiei devine, de luna aceasta, Wellington.

Programele dedicate bunastarii angajatilor din corporatii s-au diversificat foarte mult în ultimii ani si au capatat o pondere tot mare în activitatile desfasurate de Max Relax. Este si motivul pentru care a devenit necesara crearea unui brand separat, cu o imagine dinamica, vie, care sa reprezinte întocmai conceptul de „corporate wellness”, arata compania, intr-un comunicat de presa.

“Am simtit nevoia unei dezvoltari prin separare. Max Relax este un brand puternic, are o istorie de aproape 9 ani si se bucura de încrederea partenerilor nostri. Totusi, nu mai era reprezentativ pentru serviciile de corporate wellness în care investim foarte multa munca si pasiune. Vrem sa crestem în continuare pe aceasta piata, asa încat am creat acest brand nou, Wellington, care sa fie usor de identificat si pe care sa-l putem dezvolta independent de Max Relax” a declarat Alina Grozescu, Founder & CEO, Max Relax & Wellington.

Cu exceptia serviciului de On-Site Chair Massage, Wellington va prelua toate activitatile Max Relax dedicate marilor companii:

– Programe de wellness – Concepte unice si personalizate pentru companii

– Evenimente de corporate wellness – Wellness Week/Day, diferite evenimente si teambuldinguri cu tematica wellness

– Wellington Studio – Spatiu special amenajat pentru activitati de wellness

– Wellington Fruits – Serviciu de livrari fructe la sediul companiei

– Wellington App – Partener exclusiv al getfittter în Romania

Echipa Wellington este formata din profesionisti care au obtinut Certificarea de Corporate Wellness Specialists acordata de Corporate Health & Wellness Association (CHWA) din S.U.A. (prima certificare din Europa Centrala si de Est).

Noul brand, Wellington, devine partenerul de încredere al companiilor în furnizarea serviciilor de corporate wellness si aliatul principal în cresterea productivitatii angajatilor acestora.

Max Relax este prima companie care a adus pe piata din Romania serviciul de On-Site Chair Massage. În prezent, este principalul partener al marilor companii în prevenirea si tratarea problemelor musculo-scheletice cauzate de statul îndelungat la birou. Max Relax acopera aproape întreaga tara, cu cinci sedii regionale (Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi), deservind 18 orase mari.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: