Lifestyle

Feerie în Singapore: Apple deschide magazinul „plutitor” din Marina Bay

09/09/2020 2 min read

Feerie în Singapore: Apple deschide magazinul „plutitor” din Marina Bay

Reading Time: 2 minute

Apple pare să se concentreze pe piețele importante din Asia pentru deschiderea de noi magazine, astfel că, după „magazinul-copac” din Bangkok deschis în august, va inaugura pe 10 septembrie primul său magazin care „plutește” pe apă.

Apple Marina Bay Sands pare o sferă plutitoare pe apele din golful Marina Bay și oferă o vedere panoramică la 360 de grade asupra celei mai iconice zone din Singapore.

Sfera este realizată în întregime din sticlă, nu mai puțin de 114 panouri vitrate fiind susținute de doar zece montanți verticali. Este al treilea magazin Apple din Singapore.

Arhitectura este inspirată de cea a Panteonului din Roma, având un oculus chiar în vârful domului care aduce în interior lumina soarelui. Interiorul din sticlă este învelit în panouri personalizate, fiecare având o formă unică pentru a reflecta lumina soarelui și a oferi un efect luminos special pe timp de noapte. În interior sunt copaci în ghivece, care aduc un plus de umbră.

Magazinul are nu mai puțin de 148 de angajați, care vorbesc împreună 23 de limbi. Magazinul respectă măsurilor de distanțare, măștile fiind obligatorii pentru clienți, ca și pentru angajați. În ziua deschiderii, vizitele vor fi posibile doar cu programare în prealabil.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă