Finanțe Stiri

WIFI gratuit in noile sucursale Idea::Bank1 min

11/08/2015 1 min read

author:

WIFI gratuit in noile sucursale Idea::Bank1 min

Reading Time: 1 minut

Idea::Bank ofera acces gratuit la internet clientilor sai, in noile sucursale tip concept store deschise in Bucuresti (Pipera, Afi Cotroceni, Mosilor, 13 Septembrie, SMB Unirii) cu ocazia lansarii din aprilie, anul acesta. Noul serviciu Idea::WIFI permite o conectare simpla si rapida la internet pentru toti cei care viziteaza sucursalele Idea::Bank:

1) se selecteaza reteaua wifi Idea::Bank

2) se introduc numele si datele de contact

3) prin acceptarea termenilor de utilizare ai serviciului, utilizatorul poate naviga in voie

Sucursalele concept store au la baza o abordare fresh, simpla si un design modern – completand astfel serviciile inovative oferite precum: acces la informatii on-line prin tablete in zonele de asteptare sau Idea:: TV, un canal TV propriu cu informatii bancare dar si noutati, curiozitati de interes general.

„Accesul la internet trebuie sa fie precum apa calda, un serviciu de utilitate, de baza. Idea::WIFI este un serviciu normal in contextul conectarii si digitalizarii continue, atat a serviciilor bancare dar si a relatiilor interumane.” – Ana Cernat, Vicepresedinte Executiv Idea::Bank.

Foto: © Bigapplestock | Dreamstime.comWifi Zone Photo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE