Finanțe Tech

ZEN în România. Care sunt costurile și cum funcționează noua soluție de plăți

8 feb. 2021 2 min

ZEN în România. Care sunt costurile și cum funcționează noua soluție de plăți

Reading Time: 2 minute

ZEN, startup-ul european ce oferă soluții financiare folosind tehnologii moderne de plată, se lansează de azi și în România.

ZEN este un acronim pentru ‘zero effort non-bank’ (trad. ‘Non-bancă cu efort zero’); se referă la starea de calm și nivelul de siguranță pe care soluțiile noastre le garantează utilizatorilor. Am creat o suită de soluții care oferă beneficii care nu se regăsesc momentan pe piață, totul alături de un nivel de siguranță sporită. Toate acestea vin la pachet cu costuri minime garantate și o experientă desăvârșită pentru utilizator. Este ceea ce noi denumit comerț – ZEN”, a declarat Dawid Rożek, co-fondator și CEO ZEN.

Perioadă de probă

Serviciile ZEN sunt disponibile atât de pe telefonul mobil, cât și accesând website-ul companiei, printr-un model de abonament cu o perioadă de probă de o lună de zile. Utilizatorii primesc un card ZEN Mastercard (fizic sau virtual) care poate fi adăugat în Apple Pay sau Google Pay, ceea ce le pune la dispoziție o modalitate simplă și sigură de a plăti online sau în magazinele fizice.

ZEN se lansează printr-un parteneriat strategic cu Mastercard si oferă o serie de beneficii pentru antreprenori:

  • banii ajung aproape instantaneu în contul comercianților și pot fi folosiți imediat;
  • comisioane de 0% pentru comercianți, toate comisioanele aplicându-se doar procesatorului de plăți;
  • comisioane de chargeback 0;
  • 1 an în plus de garanție pentru produsele electronice cumpărate.

Comerțul ZEN

Atât consumatorii, cât și antreprenorii beneficiază de o serie de beneficii: sistemul de cashback instantaneu care oferă posibilitatea de economisi până la 15% din valoarea tranzacției, posibilitatea de plăți în 35 de monede fără comisioane suplimentare, precum și un cont special în 35 de monede cu un card ZEN Mastercard dedicat (disponibil și în varianta de card virtual). Mai mult decât atât, persoanele care cumpără dispozitive electronice și plătesc cu ZEN beneficiază de o prelungire gratuită cu un an a garanției.

„Mastercard este partenerul preferat de către multe fintech-uri din întreaga lume. Ne bucurăm că și ZEN ne-a ales pe noi și că avem experiența și resursele necesare pentru a dezvolta împreună un produs inovator. Suntem convinși că oferta ZEN, care aduce o nouă valoare utilizatorilor, combinată cu o strategie solidă realizată în colaborare cu Mastercard, va reprezenta un succes atât pentru brand, cât și pentru utilizatori”, a declarat Raja Rajamannar, Chief Marketing & Communications Officer Mastercard.

Pentru utilizatorii individuali:

  • 1 an în plus de garanție pentru produsele electronice cumpărate cu ZEN Mastercard;
  • ZEN Care – protecție gratuită pentru cumpărături. În cazul în care există probleme în legătură cu o tranzacție, fintech-ul se angajează să soluționeze problema imediat;
  • cashback de până la 15% pentru cumpărăturile efectuate cu ZEN Mastercard;
  • comisioane 0 pentru schimbul valutar.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: