fbpx
Companii Stiri

Zentiva achiziționează o fabrică în India2 min

11/09/2019 < 1 min read

Zentiva achiziționează o fabrică în India2 min

Reading Time: < 1 minut

Zentiva își mărește capacitatea de producție globală prin semnarea unui contract de transfer comercial cu Sanofi, în vederea achiziționării unei fabrici în Ankleshwar, India. Achiziția va asigura furnizarea continuă a medicamentelor de înaltă calitate pentru cât mai mulți pacienți.

La începutul acestui an, Zentiva și-a mărit rețeaua prin achiziția Solacium din România și a Creo din Marea Britanie, precum și prin realizarea unor investiții de câteva milioane euro la Praga și București în vederea maximizării capacității de producție.

“Extinderea rețelei noastre de fabrici de producție deținute integral de Zentiva reprezintă un factor cheie pentru succes, asigurând o mai bună garanție a aprovizionării pentru persoanele care locuiesc în Europa. Acest lucru ne permite să inovăm în continuare pentru a atinge excelența operațională, pentru a spori productivitatea și pentru a accelera dezvoltarea. Suntem ferm implicați în dezvoltarea echipei și operațiunilor din Ankleshwar. Fabrica va fi cea mai mare din rețeaua noastră, iar echipa din India va juca un rol principal în operațiunile Zentiva”, a declarat Nick Haggar, CEO, Zentiva.

Odată cu cererea crescută de medicamente de înaltă calitate la prețuri accesibile, Zentiva își ia angajamentul de a participa alături de profesioniști din domeniul sănătății pentru a facilita accesul pacienților la tratament.

Fabrica de producție din Ankleshwar dispune de un centru de dezvoltare în domeniul chimiei și biotehnologiei și produce formule intermediare, dar și farmaceutice. Fabrica produce mai mult de 6 miliarde de tablete anual.

Această tranzacție este supusă primirii aprobărilor din partea organismelor de reglementare, aprobării acționarilor și finalizării anumitor condiții definite în acordul de transfer comercial.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *