Evenimente ads
Marketing Stiri

Ziua Cercetarii Media

24 feb. 2015 < 1 min

Ziua Cercetarii Media

Reading Time: < 1 minut

Pe 5 martie va avea loc “Ziua Cercetarii Media”, eveniment organizat de BRAT cu sustinerea TailWind.

Conferinta se adreseaza agentiilor de media, producatorilor de continut precum si jucatorilor din zona de tehnologie. 

In premiera pentru industria din Romania, BRAT va prezenta in cadrul acestui eveniment  rezultatele SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet) cu privire la utilizarea internetului in zona rurala, proiect care deschide o piata noua pentru publicitatea online.

Alte teme care urmeaza sa fie discutate sunt legate de provocarile pe care programmatic trading le aduce industriei precum si modul in care piata romaneasca a reactionat la prima initiative locala, Project Agora, care aduce la un loc publisheri majori care isi ofera spre achizitie spatiile publicitare in sistem automatizat.

Printre vorbitori se numara Oliver Pischke, Head of Digital, Kantar Media, Alison Fennah, Head of Research, IAB Europe, Odysseas Ntotsikas, Managing Director, Think Digital Group (TDG) si initiator al Project Agora, Silviu Ispas si Arina Ureche, din partea BRAT, precum si lideri ai industriei locale de continut, reprezentati ai unor mari agentii de media si clienti.

Conferinta va avea loc in data de 5 martie 2015, de la ora 15:30, in sala “Le Diplomate” a hotelului “Athenee Hilton” si este organizat de BRAT si Tailwind.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, dar inregistrarea este obligatorie si se poate realiza online, aici.

Credit foto: © Solarseven | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: