Companii Stiri

Vanzarile Honda Trading Romania au inregistrat o crestere de 59%

21 ian. 2016 2 min

Vanzarile Honda Trading Romania au inregistrat o crestere de 59%

Reading Time: 2 minute

In 2015 vanzarile Honda Trading Romania au crescut cu 59% fata de rezultatele inregistrate in 2014, pe fondul unei piete totale ce s-a apreciat cu 19%.

Ca o confirmare a evolutiei pozitive de la finele anului 2014, atunci cand Honda Trading Romania a reusit sa inregistreze prima crestere dupa cinci ani dificili pentru piata auto din Romania, rezultatele de la finalul anului demonstreaza o revenire accelerata pentru Honda.

Volumul total de 830 de unitati comercializate in 2015 reprezinta o crestere cu 59% fata de cele 523 unitati livrate in 2014. Cel mai popular model din gama Honda ramane SUV-ul CR-V, urmat de Civic 4D si Civic 5D.

„Cresterea vanzarilor din 2015 a venit ca urmare a unei strategii de piata adaptata preferintelor clientilor din Romania. Am mizat pe pragmatism prin noul Civic Sedan, pe performanta si rafinament prin noul CR-V si nu in ultimul rand pe pasiune prin spectaculosul Civic Type R. Acesta din urma a reprezentat o surpriza foarte placuta pentru noi atat prin prisma performantelor de exceptie cat si prin faptul ca a reusit sa atraga un numar de 7 clienti in doar trei luni de disponibilitate pe piata din Romania”, a declarat Ionut Lupu, Director Comercial Honda Trading Romania.

SUV-ul CR-V inregistreaza o crestere de 19% fata de vanzarile din 2014, modelul beneficiind si de un facelift optic si tehnic aplicat in primavara anului 2015. Printre noutatile principale aplicate noului CR-V se numara noul propulsor diesel 1.6 i-DTEC bi-turbo ce produce 160 CP si noua transmisie automata cu 9 trepte.

Versiunea Sedan a compactei Civic a avut cea mai spectaculoasa evolutie in gama Honda reusind sa se impuna ca o solutie populara in segmentul sedanurilor compacte cu motorizari pe benzina. Din totalul de 244 de unitati livrate, 186 de unitati au fost livrate prin intermediul programului Rabla. La nivel de gama Honda a livrat un total de 281 de unitati prin programul Rabla, o crestere de 243% fata de 2014.

Foto: SUV CR-V

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: