Editorial

15 ani de Zilele Biz

12 oct. 2016 2 min

15 ani de Zilele Biz

Reading Time: 2 minuteMarta-Usurelu-editorial-large

Trăim într-o țară care ne oferă toate motivele să eșuăm. În care, pentru fiecare nereușită, ai la îndemână zeci de scuze să demonstrezi că n-a fost vina ta. Cu toate acestea, întâlnești în jur oameni care au reușit! Oameni care, în ciuda tuturor piedicilor, au luptat, s-au reinventat și au reușit să arate că și în România se poate! Că succesul este posibil și că noi, românii, suntem la fel de inovatori și creativi ca oricare alt popor. Că știm să facem performanță la nivel internațional!

Acești oameni sunt invitații ediției Zilelor Biz din acest an. Cu ocazia împlinirii a 15 ani de Zilele Biz reunim, în cele cinci zile ale conferinței, managerii, antreprenorii și inventatorii care știu să construiască. Oamenii care nu renunță și care inspiră! Sunt cei care pot spune oricând „I shouldn’t be alive!“, dar care, iată, nu doar că au supraviețuit, ci au reușit în business în ciuda tuturor piedicilor.

„I shouldn’t be alive!” este tema Zilelor Biz, cel mai relevant eveniment business-to-business din România. O conferință maraton de cinci zile, pe cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing (www.zilelebiz.ro).

Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de alte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate pentru că la Zilele Biz se spun în premieră povești despre succese și ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să înțelegi în ce direcție trebuie să mergi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: