fbpx
Marketing Publicitate Stiri

Achim Rietze este Președintele Juriului Romanian Effie Awards 20192 min

23/04/2019 2 min read

Achim Rietze este Președintele Juriului Romanian Effie Awards 20192 min

Reading Time: 2 minute

Achim Rietze, Strategy Lead la Google ZOO – think tank-ul de creație Google pentru branduri și agenții – va fi Președintele Juriului Effie 2019. Achim deține un număr impresionant de premii de eficiență și este un membru constant în juriul Euro Effie, GWA Effie și AME @ New York Festivals.

Achim și-a început cariera în 2001 la rețeaua globală Young & Rubicam, înainte de a se alătura echipei Jung von Matt în 2006 – „cea mai premiată agenție din lume, pe toate mediile de comunicare, în 2007” (conform Big One Show). A fondat apoi propria divizie de strategie ca membru în LLR – un spin off al lui Jung von Matt, cu care a câștigat 9 CannesLions în primul an de existență, devenind „Newcomer Agency of the Year 2009″ în Germania. Ȋn 2015 a intrat în echipa Google.

„Sunt onorat să conduc juriul Effie de anul acesta. Effie este o platformă excelentă de prezentare a companiilor și oamenilor care creează proiecte cu adevărat eficiente și o oportunitate frumoasă pentru industria noastră de a face schimb de cunoștințe și experiențe.”

Creative Strategist-ul, acum în vârstă de 43 de ani, este implicat în Account Planning Group Germany de peste 10 ani și a fost parte din board în 2013, reprezentând interesele comunității de planneri. Este totodată membru al asociației industriale globale pentru Virtual Reality și Augmented Reality.

Google ZOO înseamnă o echipă extrem de experimentată de strategi, creativi și specialiști în tehnologie, pasionați și concentrați pe definirea viitorului marketingului într-o lume digitală. Bazându-se pe formula de lucru „sprint methodology”, colaborează cu branduri și partenerii lor de creație pentru a utiliza tehnologiile și platformele Google în moduri unice și inovatoare – de la experiențe de tip Live VR pentru Red Bull Air Race sau experimențe high tech în industria de fashion precum Project Muze pentru Zalando și până la YouTube pre-rolls cu oferte exclusive pentru Yoox.

Juriul Romanian Effie Awards 2019 va fi format din peste 100 de reprezentanți ai industriei de marketing și comunicare, specialiști cu mare experiență din companii, agenții de publicitate, media și digital, researchers, consultanți de marketing și reprezentanți ai mediului academic din marketing și comunicare.

Ȋnscrierile în competiția Romanian Effie Awards continuǎ pânǎ pe 25 aprilie. Procesul de jurizare se va desfǎșura în 2 etape: Runda 1 pentru stabilirea finaliștilor în zilele de 15 și 16 mai și Runda 2 pentru stabilirea câștigătorilor în data de 6 iunie. Gala de Anunțare a Finaliștilor va avea loc pe  28 mai și Gala de Premiere Effie Awards 2019 pe 10 iunie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *