MarComm Publicitate Stiri

ADC*RO are un nou comitet director

23/03/2020 2 min read

ADC*RO are un nou comitet director

Reading Time: 2 minute

Noul Comitet Director al Art Directors Club România (ADC*RO) pentru următorii doi ani este format din Valentin Suciu (Creative Partner Jazz Communcation), Radu Pilat (Managing Partner Heist Industries) și Șerban Alexandrescu (Asociat & Executive Creative Director Headvertising).

Valentin Suciu este ales pentru a doua oară președinte al board-ului. Radu Pilat și Șerban Alexandrescu sunt vicepreședinții comitetului.

Între D’Arcy (agenția de unde a început în 1999 să își câștige reputația creativă) și Jazz (agenția co-fondată de el), Valentin a contribuit la proiecte care au fost remarcate în toate festivalurile importante de creație și de eficiență, de la aur la Cannes la Grand Effie. Proiectul lui de suflet este Toți pentru Magic Home.

Radu Pilat a început în 2002 la creație la McCann Erickson. După 8 ani, multe premii și conturi precum Coca-Cola, BURN Energy Drink, Fanta, Sprite, Stella Artois, Golden Brau, Heineken, Tomi, Unilever, Radu a acceptat provocarea Momentum de a deveni Chief Creative Officer. În 2012 și-a dorit ceva mai mult și a pornit într-o aventură antreprenorială: Heist Industries, singura agenție specializată în community marketing din România. În prezent, în portofoliul Heist Industries se regăsesc branduri precum Desperados, Julius Meinl, Muller Dairy, Jaguar Land Rover, Baneasa Shopping City etc.

Șerban Alexandrescu și-a început cariera de copywriter la Graffiti/BBDO, în 1994, apoi a devenit director de creație la Young & Rubicam. A fondat în 1998 agenția Headvertising, primul „creative shop” din publicitatea românească. A fost vice-președinte al Romanian Advertising Agencies Association și primul președinte al Art Directors Club of România. A predat scenaristică și publicitate în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Din 2008 predă și în cadrul Școlii ADC*RO. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă