Companii Stiri

Al doilea magazin Petit Bateau in Bucuresti

11 mart. 2016 < 1 min

Al doilea magazin Petit Bateau in Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

 

La cinci ani de la inaugurarea primului magazin, in Baneasa Shopping City, grupul Le Manoir, detinatorul francizei Petit Bateau in Romania, deschide un al doilea magazin exclusiv Petit Bateau. Magazinul este situat pe e Calea Dorobantilor nr. 159, langa Colegiul National I.L. Caragiale.

Noul magazin are o suprafata de circa 60 mp si ofera preponderent imbracaminte si lenjerie de corp pentru bebelusi si copii pana la 12 ani, alaturi de o gama mai restransa de textile pentru adolescenti si adulti. Clientii vor putea gasi aici piese clasice Petit Bateau – tricouri din bumbac pur, pelerine de ploaie, tricouri marinaresti, lenjerie de corp si pijamale –, precum si o gama pentru bebelusi, segment de piata pe care Petit Bateau este lider la nivel international.

Odata cu deschiderea magazinului de pe Calea Dorobantilor, a fost prezentata si colectia primavara-vara 2016, disponibila din aceasta luna in cele doua magazine Petit Bateau.

Noul magazin Petit Bateau a necesitat o investitie de 175.000 euro, iar Le Manoir estimeaza o cifra de afaceri de 250.000 euro in primul an de functionare. Compania si-a propus deschiderea unui al treilea punct de desfacere Petit Bateau in urmatorii ani in Bucuresti si ia in considerare extinderea francizei in alte orase din tara.

Infiintata in 1893 in Franta, marca Petit Bateau ofera produse pentru orice varsta, de la 0 la 924 de luni.

Petit Bateau, parte din Grupul Rocher, are 4.300 de puncte de vanzare in intreaga lume si produce anual 28 de milioane de piese vestimentare, dintre care 3,4 milioane de tricouri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: