Finanțe Stiri

 Alexandra Smedoiu, noul președinte al CFA România

6 oct. 2020 2 min

 Alexandra Smedoiu, noul președinte al CFA România

Reading Time: 2 minute

Membrii Asociației CFA România au ales Președintele și componența Consiliului Director care va conduce organizația în următorii doi ani (octombrie 2020 – 2022). Funcția de Președinte va fi deținută de Alexandra Smedoiu, CFA, iar cele două poziții de Vicepreședinte vor fi deținute de Adrian Codirlașu, CFA și de Răzvan Szilagyi, CFA. Funcția de Trezorier al organizației va fi îndeplinită de Andreea Nica, CFA, anunță asociația, într-un comunicat de presă.

Totodată, Dorin Badea, CFA, Adrian Popa, CFA, Cristian Popa, CFA, Mugur Popescu, CFA și Mihai Purcărea, CFA, membrii aleși ai Consiliului Director, vor conduce și vor contribui la dezvoltarea și notorietatea asociației.

“Alături de cei mai buni profesioniști din domeniul financiar, vom continua să ne implicăm în proiecte de impact pentru societate, precum cele de educație financiară, dar și în inițiative de dezvoltare a piețelor financiare în România, ca pilon de susținere a economiei românești”, a declarant Alexandra Smedoiu, CFA – Președinte al Asociației CFA România.

“Cum cel de al doliea mandat al meu a luat sfârșit, consider că a fost o mare onoare pentru mine să reprezint din funcția de Președinte Asociația CFA România. Am realizat foarte multe, însă efortul pentru implementarea proiectelor organizației pe care am reprezentat-o mai mult de patru ani, este unul comun și doresc pe această cale să mulțumesc membrilor Consiliului Director, colegilor executivi, precum și voluntarilor pentru colaborarea din acești ani. Suntem o echipa puternică, iar Asociația CFA România este o organizație remarcabilă. Îi urez mult succes Alexandrei Smedoiu în noua poziție și sunt sigur că va avea rezultate excepționale”, a declarat Adrian Codirlașu, CFA – Vicepreședinte al Asociației CFA România și președinte între anii 2016 – octombrie 2020.

Alexandra Smedoiu este partener în cadrul companiei de consultanță Deloitte, poziție din care participă în numeroase grupuri de lucru cu obiectivul de a îmbunătăți legislația din România. Este specializată în consultanță fiscală.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: