BizRemote by certSIGN CSR

Allview donează 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate Publică din țară

16/04/2020 2 min read

Allview donează 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate Publică din țară

Reading Time: 2 minute

Producătorul brașovean de smartphone-uri, tablete și televizoare smart Allview anunță că a donat 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate Publică, pentru a asigura necesarul nevoilor imediate atât pentru angajații acestora, cât și pentru personalul instituțiilor din județ, direct implicate în lupta cu COVID-19.

În perioada următoare, compania va dona și altor instituții, ONG-uri sau forme de organizări sociale cu scop umanitar, pentru a contribui la reducerea transmiterii comunitare a virusului COVID-19.

„În această perioadă este important să dăm dovadă de solidaritate, empatie și implicare. Primii care ne-au arătat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflați la datorie zilnic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși pericolului de a contacta virusul. Prin aceste donații ne dorim două lucruri, să le arătăm recunoștința față de eforturile depuse de ei dar și să îi ajutăm să diminueze riscurile la care se supun”, a declarat Lucian Peticilă, CEO al Allview.

Compania continuă acțiunile de sprijin prin donarea de echipamente de protecție și consumabile medicale, instituțiilor de sănătate publică și private, precum și unor ONG-uri. Printre beneficiari se numară: Institutul Național De Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Dr. I.A. Sbarcea Brașov, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Spitalul Clinic Colentina, Primăria Municipiului Brașov, Asociația Beard Brothers, Asociația Îngrijire Acasă, Hospice Casa Speranței și lista nu se va termina aici.

Allview, prezent pe piață din 2004, a lansat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2016 a lansat soluția de automatizare și monitorizare a locuinței Allview Smart Home. Brandul este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Cehia, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV și Google Assistant integrat.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă