Management Companii Stiri

Angela Crețu, prima româncă CEO din istoria Avon

7 ian. 2020 < 1 min

Angela Crețu, prima româncă CEO din istoria Avon

Reading Time: < 1 minut

Angela Crețu preia conducerea producătorului american de cosmetice Avon, concomitent cu finalizarea oficială a achiziției companiei de către grupul brazilian Natura&Co, al patrulea cel mai mare grup de beauty din lume. Astfel, ea devine prima româncă CEO din istoria companiei.

În ultimii trei ani, Angela Crețu a fost vicepreşedinte al grupului Avon şi CEO pentru Europa Centrală şi de Est, fiind responsabilă de 18 ţări din regiune. Ea va conduce compania la nivel global, cu excepţia pieţelor din America Latină.

Cu o experiență de peste 20 de ani în compania Avon, timp în care a avut numeroase roluri executive, noul CEO a condus divizia Est-Europeană, Africană și pe cea din Orientul Mijlociu. Angela Crețu a fost constant implicată în inițiativele Avon pentru încurajarea activității femeilor în mediul economic, ceea ce reprezintă puncte forte în colaborarea dintre Avon și Natura de aici înainte.

Avon este oficial parte din grupul de îngrjire personală Natura &Co, alături de branduri cu renume precum The Body Shop sau Aesop. În urma tranzacției, Natura&Co îți va menține poziția în operațiunile de selling online și offline, cu ajutorul celor peste 6,3 milioane de consultanți și reprezentanți Avon și Natura.

De asemenea, Natura&Co va deține o rețea de peste 3.000 de magazine în retail iar din punct de vedere financiar și strategic sunt previzionate venituri anuale de peste 10 miliarde dolari.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: