Stiri Tech

Aplicația de transport urban Moovit este disponibilă în Huawei AppGallery

8 oct. 2020 2 min

Aplicația de transport urban Moovit este disponibilă în Huawei AppGallery

Reading Time: 2 minute

Huawei Consumer Business Group anunță parteneriatul cu Moovit, o companie Intel, furnizor de soluții de mobilitate (MaaS) și creatorul aplicației numărul 1 pentru mobilitate urbană. Aplicația Moovit este disponibilă acum în Huawei AppGallery.

Moovit are peste 865 de milioane de utilizatori în 3.200 de orașe din 106 țări. Aplicația îmbină informațiile de la operatorii de transport public, operatorii de micro-transport și autoritățile de transport cu informațiile transmise în timp real de comunitățile de utilizatori, pentru a oferi o imagine precisă și actualizată a celei mai bune rute pentru orice călătorie, cu opțiuni de mobilitate urbană precum autobuz, metrou, tren, biciclete, e-scootere, car-sharing, ride-hailing și altele.

Moovit le oferă utilizatorilor și planificarea călătoriilor multimodale, informații despre sosire în timp real, astfel încât aceștia pot ști exact momentul în care sosesc autobuzul sau trenul, o funcție Live Directions cu Get Off Alerts pentru îndrumări pas cu pas pentru întreaga călătorie, precum și Service Alerts pentru evitarea întreruperilor pe liniile utilizate frecvent și planificarea rutei în funcție de acestea.

În ultimele luni, Moovit le-a oferit utilizatorilor date exacte și fiabile privind transportul și mobilitatea urbană chiar și când rutele au fost modificate rapid, cu sprijinul comunității Mooviter Moovit, formate din 700.000 de „editori” locali care cartografiază și întrețin informațiile privind tranzitul local în orașe care altfel nu ar fi deservite.

Moovit, aplicația de top de mobilitate urbană, reprezintă o completare fantastică și complet incluzivă pentru AppGallery, astfel încât toată lumea să poată utiliza transportul cu încredere. Chiar și pe fondul schimbărilor datorate măsurilor de siguranță actuale, utilizatorii se pot bucura de orientare superioară, oriunde s-ar afla„, a declarat Wang Heng, Vicepreședinte Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice.

Huawei va furniza aplicația Moovit utilizatorilor din peste 100 de țări și în 45 de limbi. Pe lângă transportul în comun, vor exista în curând și opțiuni de ride-hailing oferite de Bolt, care s-a alăturat recent AppGallery, precum și alte opțiuni de călătorie, cum ar fi sisteme bike-share, biciclete dockless și scutere.

Disponibilă și în format personalizat în browserul Huawei, Moovit este cea mai recentă aplicație dintr-o gamă largă de aplicații de călătorie prezente în AppGallery, precum Booking.com, eSky, Omio, Skyscanner sau Turkish Airlines.

În total, Huawei AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: