Stiri Tech

Ce aduce pentru clienți achiziția UPC de către Vodafone?

17 sept. 2019 2 min

Ce aduce pentru clienți achiziția UPC de către Vodafone?

Reading Time: 2 minute

Utilizatorii de servicii Vodafone și UPC primesc date mobile nelimitate, filme și seriale prin aplicația Vodafone TV și acces la competițiile sportive disponibile prin serviciile de televiziune digitală UPC, a anunțat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director la Vodafone România, într-o conferință de presă.

Datele mobile și accesul la Vodafone TV sunt oferite gratuit timp de 3 luni clienților care folosesc deja serviciile Vodafone și UPC, iar accesul la competițiile sportive disponibile prin UPC va fi gratuit timp de o lună (este vorba de competițiile oferite de canalele Look TV). Clienții care folosesc servicii Vodafone sau UPC vor primi în plus extra-beneficii în valoare de 100 euro la achiziția la achiziția de noi servicii. Noile oferte sunt disponibile începând cu 18 septembrie 2019.

Clienții business au acces la o suită completă de servicii pentru digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box și acoperire extinsă în cadrul sediilor, pe lângă o listă completă și diversificată de canale TV și alte beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity, plus soluții de securitate cibernetică și de cloud hosting. Beneficiile exclusive oferite cu ocazia integrării UPC în Vodafone Pentru includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphone-uri.

„Construim o echipă unită și primul pas a fost anunțarea noii echipe de management. La începutul anului viitor, echipele celor două companii vor fi complet integrate. Oferim servicii pentru aproape 10 milioane de utilizatori și avem venituri de aproape un miliard de euro”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România. Aceasta a adăugat că marea provocare nu este integrarea celor două companii în sine, ci faptul că procesul trebuie derulat în paralel cu îmbunătățirea serviciilor existente și lansarea altora noi, cum ar fi rețeaua 5G.

Vodafone a lansat servicii 5G pe piața din România, pe frecvențe pe care le deține deja, Murielle Lorilloux declarând că este mulțumită de gradul de adopție în rândul clienților companiei până în acest moment. Licitația pentru 5G este așteptată în cursul acestui an, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) anunțând că se așteaptă la minim 580 de milioane de euro din vânzarea de licențe 5G în benzile de 700 MHz, 800 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz și 3400-3800 MHz.

Integrarea UPC în Vodafone România face parte dintr-o tranzacție de 18,4 miliarde de euro prin care Vodafone Group preia activitățile Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria și România, achiziția fiind aprobată de Comisia Europeană la jumătatea lunii iulie din acest an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: