Lifestyle

Asumarea eroismului ca valoare de brand, la #bizsmscamp

8 dec. 2017 2 min

Asumarea eroismului ca valoare de brand, la #bizsmscamp

Reading Time: 2 minute

Oamenii din spatele brandurilor trebuie să își adapteze strategia de promovare prin intermediul mediilor sociale. Brandurile intră în dialog direct consumatorii, însă trebuie să fie foarte atenți la capcanele în care pot cădea. Vica Schipor, Social Media Manager la compania Bitdefender a vorbit în cadrul taberei de social media de la Pârâul Rece despre social media citizenship și asumarea eroismului ca valoare de brand.

Bitdefender și-a asumat strategic în linia de produse asigurarea protecției copiilor pe internet și a dezvoltat aplicații care ajută părinții să comunice mai ușor cu aceștia despre ce este benefic și ce este nociv în mediul online. Accesul supravegheat al copiilor la internet, folosirea inteligentă a acestei resurse și însușirea unor reguli elementare de comportament în mediul online sunt aspecte extrem de importante în procesul de educare a copiilor, întrucât internetul face totul extrem de accesibil.

Vica Schipor a accentuat nevoia de a-și selecta cauzele pe care le susține fiecare brand, încât să se potriveasca. “Do not be the hero people deserve, but the one people need. Nu trebuie să fim toți Batman. Putem încerca eroismul din perspectiva propriului brand.”

În luna noiembrie Bitdefender a lansat campania #nutastaura împotriva cyberbullying-ului care poate fi urmărită pe site-ul: https://nutastaura.bitdefender.ro/. Este nevoie de cât mai multe „semnături” pentru petiția lansării unui buton de Facebook Reaction care să semnalizeze comportamente de tip cyberbullying. Produsele Bitdefender Total Security 2017 și Bitdefender Internet Security 2017 includ un modul de Asistență Parentală îmbunătățit, care blochează conținutul neadecvat, restricționează navigarea, aplicația Facebook, jocurile online și toate celelalte activități ce se pot desfășura pe internet între anumite ore și notifică părintele atunci când copilul încearcă să nu îi respecte regulile. De asemenea, funcția monitorizează zonele restricționate și informează atunci când copilul accesează o zonă pe care nu ar trebui să o acceseze cu ajutorul unei aplicații Android. Modulul Bitdefender le permite, de asemenea, să primească rapoarte detaliate referitoare la comentarii, postări, fotografii și principalele interese ale copiilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: