Companii Stiri

Avi Compact estimează 7,5 milioane de euro pentru 2019

18 iul. 2019 2 min

Avi Compact estimează 7,5 milioane de euro pentru 2019

Reading Time: 2 minute

Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin în România de 13 ani, estimează că va încheia anul 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro.

Segmentul corporate a contribuit în prima jumătate a acestui an la peste 75% din totalul portofoliului. Avi Compact și-a propus pentru 2019 să consolideze colaborarea pe segmente precum cel bancar, farmaceutic sau hotelier, dar și extinderea pe zona comercială și industrială.

Printre clienții corporate importanți din 2019 se numără Telekom România (climatizarea Palatului Telefoanelor cu sisteme VRV Daikin), Hotelul Lido, GMB România Auto Industry(instalații de climatizare pentru noua hală de producție din Pitești), Penny Market (climatizarea pentru rețeaua de magazine), Patria Bank (înlocuirea echipamentelor de climatizare dintr-o serie de agenții ale băncii).

showroom aer condiționat
Florin Rădulescu, fondator Avi Compact

„Am observat că pentru clienți sunt importante criterii precum calificarea personalului, posibilitatea de a face față unor lucrări mari, asigurarea serviciilor de intervenție 24 din 24, stocurile de echipamente și piese de schimb”, a declarat Florin Rădulescu, fondator Avi Compact, la inaugurarea noului showroom din București al companiei. Acesta a fost reamenajat în totalitate și are expusă toată gama de echipamente rezidențiale Daikin, în urma unei investiții de 20.000 de euro.

Segmentul rezidențial contribuie cu aproximativ 25% la realizarea cifrei de afaceri, toate echipamentele de climatizare Daikin funcționând cu noul  freon ecologic R32. Daikin a lansat în acest an gamele Perfera si Confora optimizate pentru încălzire, care funcționează până la temperaturi exterioare de -20 de grade și pot fi o soluție viabilă atât pentru climatizare, cât și pentru încălzire.

Avi Compact vinde pe timpul verii între 4.000 și 5.000 de echipamente de climatizare, conform declarațiilor lui Florin Rădulescu. Luna iunie a acestui an a avut o creștere explozivă, cererea fiind mai mare de 25 de ori față de aceeași perioadă din 2018.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: