Antreprenori by eMAG Stiri

Banca Transilvania sprijină cinci tineri cu burse integrale la Spark Week

16 dec. 2019 2 min

Banca Transilvania sprijină cinci tineri cu burse integrale la Spark Week

Reading Time: 2 minute

În perioada 6 – 11 ianuarie, cea de-a doua ediție a Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival va reuni peste 30 de liceeni care vor testa ce înseamnă antreprenoriatul. Tabăra de 6 zile este organizată în parteneriat cu Banca Transilvania, care susține 5 liceeni cu burse integrale Founders by BT.

Evenimentul se adresează liceenilor din toată țara, în clasele a X-a, a XI-a sau a XII-a, care vor avea posibilitatea de a discuta cu fondatorii și managerii unor organizații precum: Google & Youtube, 5 to Go, Comics Club, Universum Events, Jerry’s Pizza, Seedstars, Human Invest, Trend Consult sau CEO Clubs.

Spark Week se va desfășura la sediul facultății (București, str. Semilunei, nr 4-6), dar și în diverse alte locații din București precum sediile altor afaceri, locații outdoor sau cafenele.

La prima ediție Spark Week, 36 de liceeni care au interacționat cu 20 de antreprenori și experți au strâns 2.000 de euro pentrucauza socială #NoiFacemUnSpital, în mai puțin de 24 de ore.

“În tabără nu numai ca am întâlnit noi prieteni, dar și antreprenori care la început erau niște oameni normali, ca mine. Acest lucru mi-a îmbunătățit încrederea că pot să ajung și eu ca ei. În plus, am avut șansa să ies pe teren și să-mi vând produsul. Acea zi a fost foarte obositoare, dar în același timp și distractivă deoarece am apucat să-mi cunosc mai bine colegii și prietenii din echipă. Per total, Spark Week a fost o experiență inedită care m-a scos constant din zona de confort, punându-mă în situații noi și inedite”, a spus Andrei Ionescu, elev în clasa a XII-a și participant al primei ediții Spark Week.

Pentru a aplica la o bursă, elevii trebuie să completeze formularul de înscriere online până pe 20 decembrie 2019. Cei mai buni 5 elevi vor fi selectați în funcție de aplicația lor iar cei care nu obțin o bursă pot beneficia de reduceri de grup dacă aleg să vină cu prietenii.

Spark Week este organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să-și dezvolte o afacere.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: