Finanțe Stiri

Băncile accelerează digitalizarea. Cont curent cu zero costuri, la Raiffeisen Bank

9 nov. 2020 2 min

Băncile accelerează digitalizarea. Cont curent cu zero costuri, la Raiffeisen Bank

Reading Time: 2 minute

Raiffeisen Bank a lansat noul pachet de cont curent Zero Simplu, cu zero costuri pentru cont și card în lei, mobile banking, cont de economii, retrageri gratuite de la bancomatele oricărei bănci din România, iar clienții nu trebuie decât să își folosească beneficiile și să facă o plată lunară electronică: cu cardul, cu telefonul sau din aplicația de mobile banking Raiffeisen Smart Mobile.

Noul pachet de cont curent Zero Simplu poate fi achiziționat în oricare dintre agențiile Raiffeisen Bank sau aplicând online pe www.raiffeisen.ro , anunță banca, într-un comunicat de presă.

“Mă bucur că putem veni către clienți cu o ofertă îmbunătățită, adaptată nevoilor și comportamentului lor de azi. Având în vedere creșterile spectaculoase, de 80%, pe care le-am avut în prima jumătate a anului la plățile electronice efectuate de clienții noștri, am hotărât să dezvoltăm un nou pachet de cont curent – Zero Simplu, astfel încât să facilitam și mai mult accesul la gratuitatea tuturor beneficiilor incluse în pachet. Acum, pentru a se bucura de zero costuri pentru toate serviciile incluse, un client care optează pentru noul Zero Simplu nu trebuie să mai facă nimic în plus decât să-și folosească beneficiile, adică să facă o plata electronică lunară, ceea ce este deja un stil de viață a celor mai mulți dintre noi” a spus Cătălin Munteanu, Director Executiv Clienți Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Toți clienții care achiziționează pachetul Zero Simplu în perioada 1-30 noiembrie 2020 vor beneficia de cashback 5%, maxim 50 de lei, din valoarea tranzacțiilor realizate cu cardul până la finalul anului 2020.

Raiffeisen Bank are peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Numărul clienților digitali – cei care utilizează aplicațiile de digital banking, Raiffeisen Online și Smart Mobile – a depășit 700.000 la mijlocul anului 2020. Raiffeisen Bank deține cel mai mare portofoliu de carduri de credit active din România – 530.000, iar numărul de carduri de debit active a trecut de 2 milioane. Banca are aproximativ 5000 de angajați, 335 de agenții în țoață tara, 770 de ATM-uri, 373 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de 23.000 de POS-uri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: