Analize Business Lifestyle

Biz Egipt: Oază pentru turiștii români

29 mai 2021 3 min

Biz Egipt: Oază pentru turiștii români

Reading Time: 3 minute

Cu plaja scăldată de apele golfului Soma de la Marea Roșie și port propriu pentru ambarcațiuni de agrement, Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park a găzduit deja sute de turiști români de la începutul anului.

Cei care numără zilele până la vacanța de vară și așteaptă cu nerăb­dare să își încarce bateriile pe o plajă liniștită pot ajunge în puțin peste două ore cu avionul într-o destinație cu vreme perfectă chiar din această lună. Hurghada, o destinație din Egipt, atrage din ce în ce mai mulți turiști aflați în căutarea unui concediu în care să îmbine momentele de relaxare pe plajă cu excursii culturale și sporturi de apă și extreme.

Aici, de departe cel mai popular hotel în rândul turiștilor din România este Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park, un nume nou în rândul excelenței în servicii și a camerelor și apartamentelor spațioase și luxoase. Ca să vă faceți idee de cât de căutat este în rândul turiștilor din țară, doar în martie au fost cazați aici mai bine de 500 de români. Când a fost vizitat de echipa Biz, numărul turiștilor din țară se apropia de 100 de persoane.

Amarina Abu Soma Resort & Aquapark este un resort de cinci stele, cu propriul aqua park, pe lângă o plajă frumoasă pe malul Mării Roșii și este o destinație ideală pentru familii. A fost deschis în vara anului 2019 și este amplasat la mai puțin de 45 de minute de aeroportul internațional din Hurghada. Hotelul are propriul port, de unde vă puteți urca la bordul unei ambarcațiuni care să vă ducă în larg, unde veți putea explora lumea subacvatică a Mării Roșii. Dacă snorkeling-ul și scuba diving nu sunt activități care să vă facă cu ochiul, este bine să știți că hotelul e amplasat în apropierea rutei Hurghada – ­Luxor, unde ajungeți în aproape trei ore. Aici vă puteți relaxa ­într-o croazieră pe Nil sau puteți vizita ­celebra Vale a Regilor.

Fiecare dintre cele 393 de camere ale resortului este primitoare și spațioa­să, are toate condițiile, iar balcoanele oferă o priveliște de vis la Marea Roșie sau spre grădinile elegante ale hotelului. Confortul, eleganța, serviciile, calitatea produselor gastronomice sunt câteva dintre atuurile de care turiștii care se cazează la Amarina se pot bucra de-a lungul concediilor. Mâncarea orientală este delicioasă și, cu fiecare vizită la restaurant, aveți ocazia să învățați mai multe despre bogata cultură gastronomică a țării. Nu lipsesc nici preparate din bucătării renumite, precum un restaurant italian, unul asiatic și un altul cu preparate internaționale.

Dar la Amarina Abu Soma Resort, all inclusive-ul nu se oprește doar la mâncare și băutură. Unul dintre motivele pen­tru care hotelul este extrem de popular în rândul vizitatorilor îl constituie și divertismentul și varietatea de activități de care au parte aici oaspeții. Chiar dacă vă doriți o activitate nouă în fiecare zi, aici nu veți reuși să vă plictisiți, iar cei mici, care au la dispoziție un parc acvatic cu șapte tobogane, vor fi extrem de încântați.

O sală de forță cu toate echipamentele, cinci piscine, un centru wellness, tenis de masă sau de câmp, tir cu arcul, darts, surf, yoga, sporturi acvatice sau safari în desert sunt doar câteva dintre cele mai apreciate activități. În plus, au loc zilnic programe live de divertisment, concursuri de dans pentru adolescenți și cei mai mici, iar o dată pe săptămână puteți participa la un Red Carpet Gala. 

One Comment
  1. Românii cuceresc piramidele: Cum arată litoralul egiptean în 2021 - Revista Biz
    […] Cu plaja scăldată de apele golfului Soma de la Marea Roșie și port propriu pentru ambarcațiuni de agrement, Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park a găzduit deja sute de turiști români de la începutul anului… mai mult […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: