Management Stiri

Biz și Asociația V3 prezintă Apply, evenimentul dedicat comunității de resurse umane

17 feb. 2021 2 min

Biz și Asociația V3 prezintă Apply, evenimentul dedicat comunității de resurse umane

Reading Time: 2 minute

Echipa Biz în parteneriat cu Asociația V3 organizează joi, 18 februarie, a treia ediție Apply Conference, eveniment dedicat felului în care pandemia a schimbat planurilor antreprenorilor și companiilor în domeniul resurselor umane.

La Apply Conference vin liderii care au avut curajul să urmeze un drum neexplorat și vom identifica provocările de care s-au lovit și soluțiile pe care le-au găsit la toate aceste probleme.

Tendințele care modelează piața

A treia ediție se focusează pe provocările industriei de HR în această perioadă și pe felul în care au trecut antreprenorii și managerii peste dificultățile aduse de pandemie.

De asemenea, Apply identifică oportunitățile de dezvoltare și formare profesională ale momentului, precum și tendințele care se conturează pe piața resurselor umane.

Ultimul an a fost extrem de dificil pentru oamenii de resurse umane, care au fost nevoiți să regândească în cel mai scurt timp procesul de lucru punând în centrul atenției sănătatea și siguranța angajaților care au trebuit să lucreze de la birou. Nici cu cei care au lucrat de acasă nu au avut o sarcină mai ușoară, oamenii de HR fiind nevoiți să comunice și să motiveze de la distanță echipe demotivate și stresate și să regândească politicile de beneficii pentru angajați care în lockdown au devenit inutile.

Ca în orice criză, o serie de businessuri au dat dovadă de o flexibilitate mai mare, reușind în numai câteva zile să se adapteze la noul context generat de criza de sănătate publică și să transforme provocările întâlnite în oportunități.

Leadership-ul și inovația au jucat un rol esențial în companii în această perioadă, iar cei mai îndrăzneți au început procese de recrutare online, au remodelat fluxurile de comunicare în companie și au regândit beneficiile angajaților.

Speakeri de top

Pe scena de la Spațiul Liber AWE din cadrul Palatului Universul vor urca Antonio Eram (Netopia), Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Delia Rotaru (eMAG), Oana Preda (UniCredit Bank), Radu Atanasiu (MSM România), Mădălina Uceanu (CareerAdvisor), Bogdan Badea (eJobs România), și Mihaela Perianu (AIMS).

Programul conferinței este disponibil aici.

Partenerii evenimentului sunt UniCredit Bank, Caroli Foods, Siviero Maria, Asociația V3 și CareerAdvisor.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a revistei Biz, mâine, începând de la ora 11:00.

Biz, prima revistă de business din România, promovează de peste 21 de ani cele mai importante tendințe din zona de antreprenoriat, business și management.

Asociația V3 are ca activități principale încurajarea, stimularea și dezvoltarea spiritului antreprenorial în principal în rândul tinerilor, inovarea educației și a sistemului de învățământ prin proiecte și programe locale, inițierea și participarea la programe internaționale care aduc beneficii antreprenorilor din România. De asemenea, Asociația V3 promovează inovația ca factor diferențiator în antreprenoriat și business, realizând numeroase proiecte și evenimente în domeniu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: