BizRemote by certSIGN Digital

BizRemote: Bannersnack oferă ONG-urilor acces gratuit la funcționalități avansate de colaborare

apr. 13, 2020 < 1 min

BizRemote: Bannersnack oferă ONG-urilor acces gratuit la funcționalități avansate de colaborare

Reading Time: < 1 minut

Platforma online de design Bannersnack oferă organizațiilor neguvernamentale care își canalizează resursele pentru a lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19 acces gratuit pentru 90 de zile la planul premium ce oferă funcționalități avansate de colaborare.

„Suntem cu toții puși în situații de neimaginat, însă acum e momentul să ne reamintim că puterea noastră stă în unitate și empatie. De aceea ne alăturam și noi companiilor care fac demersuri în a ajuta oameni aflați in dificultate, și aici ne gândim în primul rând la ONG-uri, pentru că ele contribuie mai mult ca oricând la prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus prin serviciile și eforturile lor”, a declarat Gabriel Ciordaș, CEO-ul și Fondatorul Bannersnack.

Bannersnack este o platformă de design colaborativă lansată în 2008 de antreprenorul orădean Gabriel Ciordaș, care poate fi folosită pentru a transforma felul în care echipele colaborează într-un proiect creativ, oferindu-le membrilor echipei posibilitatea de a fi mai productivi și de a îmbunătăți modul de lucru, având toate resursele necesare în cadrul aceleiași platforme.

Pentru a primi acces complet la Planul Premium timp de 90 de zile, ONG-urile pot trimite un e-mail la adresa teams@bannersnack.com, cu subiectul: „ONG vs COVID-19”, menționând și industria din care fac parte.

Pentru a preveni răspândirea de informații greșite și pentru a contribui la menținerea sănătății comunităților proprii, echipa Bannersnack oferă, de asemenea, accesul la un fișier cu mesaje vizuale gratuite care pot fi adaptate de către utilizator în cadrul platformei, disponibile în mai multe formate, precum PNG sau MP4. Resursele sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: