BizRemote by certSIGN Digital Interviuri MarComm Publicitate

Roxana Memetea: Încercăm să ne desfășurăm activitatea în condiții normale

19 mart. 2020 2 min

Roxana Memetea: Încercăm să ne desfășurăm activitatea în condiții normale

Reading Time: 2 minute

“Work from home si #staysafe sunt cele mai populare mesaje în aceste zile atât de ciudate. Da, am ales și noi asta”, ne-a povestit Roxana Memetea, Managing Partner DDB România și Tribal Worldwide România.

”Deși ne-am asigurat că păstrăm un mediu safe și igienizat la locul de muncă, pentru a ajunge de acasă la birou iei contact cu persoane. Nu știi cu cine. De aceea am ales varianta cea mai bună pentru toată lumea până când vom ști că suntem în siguranță. Măsuri luăm în fiecare zi, ne dăm toată silința să oferim toate mijloacele necesare pentru a facilita lucrul de acasă”.

Impactul asupra businessului

Este greu de prezis de acum care va fi impactul asupra business-ului, însă ne dăm seama ca vor exista repercusiuni semnificative în toate domeniile de activitate, creând un efect de domino. Încercăm să ne desfășurăm activitatea în condiții normale. Bineînțeles, că în rândul clienților s-au aplicat mai multe măsuri de precauție în rândul comunicării. Nu mai promovăm locuri sau servicii care presupun deplasarea oamenilor dintr-un punct A într-un punct B, incurajăm statul în casă și ne dorim ca fiecare dintre noi să fie în siguranță. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta și noi ne adaptăm noii realități, astfel încat în această perioadă brandurile pe care le gestionăm să fie alături de mult încercații lor consumatori.

Focusul nostru în acest moment este 100% pe clienții noștri, incercăm sa le aducem valoare adaugată, proactivitate, soluții, sprijin.

Din fericire, trăim în epoca tehnologiei, cu aplicații care ne permit meeting-uri și statusuri interne, dar și cu clienții, astfel încât nicio informație nu se pierde și toată lumea își duce task-urile la bun final cu sau fără deadline-uri strânse. Avem același program ca la birou, dar în plus, în pauzele de cafea, sunt mari șansele să avem si un blănos pe lângă noi sau chiar copilașii, care prin inocența lor, reușesc să mai atenueze starea tensionată acumulată în ultimele zile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: