BizRemote by certSIGN Tech

BizRemote: Telekom România suspendă deplasările în interes de serviciu

12 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Telekom România suspendă deplasările în interes de serviciu

Reading Time: < 1 minut

Ținând cont de închiderea unităților de învățământ, în perioada 11 – 22 martie 2020, dar si de recomandările autorităților cu privire la izolarea la domiciliu a persoanelor care prezinta simptome de infecție respiratorie, Telekom România „a optimizat procedurile de aplicare a muncii de acasă. Compania a suspendat deplasările în interes de serviciu, recurgând la mijloace de comunicare digitală pe cât posibil (webex, teleconferinta etc.)”, ne-au precizat reprezentanții Telekom România.

De asemenea,  compania a creat o linie specială de informare pentru angajați, „Dispeceratul Telekom”, a eficientizat procesul de utilizare a lucrului de acasă, prin implementarea programului Work from Home.

Potrivit reprezentanților Telekom, compania „sporește măsurile de igienă în spațiile de lucru, va continua să implementeze toate măsurile posibile pentru protejarea angajaților și pentru furnizarea serviciilor de telecomunicații în parametri normali”.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: