BizRemote by certSIGN CSR

Angajații Keysight România și compania donează 5.000 de viziere medicilor

24/04/2020 2 min read

Angajații Keysight România și compania donează 5.000 de viziere medicilor

Reading Time: 2 minute

Angajații Keysight Technologies România au adunat bani, cu ajutorul companiei, pentru achiziția a 5.000 de viziere omologate pentru protecția cadrelor medicale din spitale.

Inițiativa a pornit de la angajații companiei, care au strâns inițial banii necesari pentru 2.000 de viziere, iar biroul global al Keysight a decis să dubleze suma. La rândul lui, producătorul de echipamente de protecție omologate a suplimentat producția cu alte 1.000 de bucăți și astfel s-a ajuns la 5.000 de viziere care vor fi donate medicilor și asistentelor din spitale.

După ce, la începutul lunii aprilie, Teodor Ceaușu, Country Manager Keysight România, a lansat un apel către echipa locală pentru a fabrica și dona viziere pentru medicii din spitale, sute de angajați s-au mobilizat și au reușit să creeze un întreg sistem logistic prin care se pot fabrica și dona viziere omologate către spitale.

Angajații Keysight au identificat prima dată lista cu spitalele care au nevoie urgent de echipamente de protecție, pe baza recomandărilor primite de la colegi și apropiați. Vizierele au ajuns deja la 30 dintre instituțiile aflate pe listă, iar restul urmează să fie donate către alte spitale în zilele următoare.

„Ce e important de menționat este că tot lanțul logistic este o donație de la un capăt la celălalt: colegii noștri care contribuie și donează bani, partenerul care produce viziere omologate și aprobate de Ministerul Apărării ni le vinde la preț de producție și tot acesta ne-a pus în contact cu o firmă de curierat care transportă materialele în mod gratuit către spitale. Am creat toată logistica de la zero pentru a putea folosi eficient banii donați de colegii noștri”, a declarat Teodor Ceaușu.

Orice companie din România sau comunități de angajați care vor să susțină campania inițiată de angajații Keysight România pot dona în continuare și pot contacta compania la adres de email donampentruspitale@keysighttech.onmicrosoft.com. Banii vor fi alocați pentru producția de viziere omologate care vor ajunge la medicii din spitale pentru a se proteja în contextul pandemiei de COVID-19.

Keysight România este fosta IXIA România, achiziționată de Keysight Technologies în aprilie 2017 și oferă soluții de testare, vizibilitate, testare de rețea și securitate pentru consolidarea rețelelor și a mediilor cloud pentru întreprinderi, furnizori de servicii și producători de echipamente de rețea.

Foto: © Kamil Macniak | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă