BizRemote by certSIGN

BizRemote: Vizitați primul showroom virtual de mobilă din România

6 apr. 2020 2 min

BizRemote: Vizitați primul showroom virtual de mobilă din România

Reading Time: 2 minute

Dacă v-au venit deja idei despre ce vreți să schimbați prin casă și aveți nevoie de inspirație, puteți da o fugă virtuală la VOX România, care a lansat primul showroom virtual de mobilier din România.

Showroom-ul a fost deschis în februarie în cadrul Swan Office and Technology Park, din nordul Bucureștiului, pe o suprafață de 260 mp, și prezintă toate colecțiile producătorului polonez VOX: mobilier pentru living, dining, dormitor, camera copiilor, accesorii și decorațiuni, dar și finisaje (parchet, plinte și panouri decorative pentru placarea pereților).

Imagine din showroom-ul virtual Vox

„Petrecând tot timpul acasă în această perioadă, începem să realizăm cât de important este ca acasă să găsim acel confort care să ne ajute să ne simțim liberi să creăm, să interacționăm, să dansăm, să facem tot ceea ce ne place, alături de cei dragi nouă”, spune Diana Staicu, fondator al companiei Scandinavian Design House, distribuitor exclusiv VOX în România.

Prin platforma online VOX BOX, arhitecții, designerii de interior, constructorii, dezvoltatorilor imobiliari și entuziaștii de design interior pot proiecta și vizualiza proiecte de design interior în care pot integra toate produsele VOX.

VOX Capital Group este o companie poloneză de design de interior care folosește abordarea „Design Thinking” și colaborează cu centre universitare și organizații non-profit din domeniul educației, implicând în procesul de design echipe mixte de creație formate din designeri de produs de top, dar și cercetători, psihologi, sociologi și etnografi.

One Comment
  1. Natural
    Foarte mișto prezentarea, adaptata la restrictiile de deplasare. Preturile însă nu par adaptate la criza.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: