Marketing Stiri

Bogatiile Byzantului, in zece restaurante din Bucuresti

15/06/2015 2 min read

Bogatiile Byzantului, in zece restaurante din Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Agentia Republika lanseaza pentru Byzantium, o gama de vinuri care se gaseste doar in HoReCa, aflata in portofoliul Halewood Wines, campania “Descopera bogatiile Byzantului!”.

Foto: ©Marin Conic | Dreamstime.com

Vinurile Byzantium au in luna iunie preturi promotionale si cadouri garantate in 10 restaurante de top din Bucuresti. Fiecare dintre restaurantele participante la campanie ofera ocazia de a incerca la preturi atractive preparatele cu care se mandresc, alaturi de sortimentul de vin Byzantium care li se potriveste cel mai bine (Blanc de Transylvanie, Rosé Euxine sau Rosso di Valachia. Clientii primesc premii instant si au posibilitatea de a se inscrie in tombola pentru un week-end in doi la Pensiunea Rhein din Azuga, prin intermediul activarilor derulate de hostessele Byzantium la fiecare sfarsit de saptamana.

Check in-ul pe Facebook in oricare dintre cele 10 restaurante, alaturi de hashtag-ul #descoperabyzantium, inscrie participantii in tombola pentru premiul cel mare.

Descopera bogatiile Byzantului2Campania “Descopera bogatiile Byzantului!” se deruleaza in restaurantele Alouette, Bazaar, Cherhanaua Ancora, Lente & Cafea, Oro Toro by OSHO, OSHO, Restaurant Casa Doina, Taverna Sarbului, The Embassy Park si Weiss Beer Garden, in perioada 4 iunie – 4 iulie 2015.

Compania Halewood International a fost fondata in 1978 de catre John E. Halewood si s-a dezvoltat rapid devenind cea mai mare companie independenta de bauturi alcoolice din Marea Britanie. In 1987 compania a inceput sa importe vinuri din Romania iar zece ani mai tarziu a aparut si Halewood Romania, cea mai mare companie exportatoare de vinuri romanesti in Marea Britanie.

Grupul Halewood Romania detine patru divizii, specializate in gestionarea culturilor de vita de vie, productia si comercializarea de vinuri pe piata interna si export. Totodata, compania este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri din tara.  

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă