Business Companii Stiri

Burger King aduce și în România două produse Plant-Based

9 apr. 2021 < 1 min

Burger King aduce și în România două produse Plant-Based

Reading Time: < 1 minut

Burger King România a anunțat lansarea și în România a noilor produse Plant-Based – Plant-Based Whopper & Plant-Based Nuggets. Acestea se adresează fanilor Burger King și flexitarienilor care preferă produsele fără carne, dar încă își doresc să simtă gustul și consistența cărnii. Ele pot fi găsite în toate cele șase restaurante Burger King din București, dar și pe platformele de delivery.

Plant-Based Whopper, noul produs intrat în meniul Burger King România, este făcut pe grătar cu flacără, carnea fiind înlocuită cu ingrediente pe bază de plante, cu roșii, salată proaspătă, maioneză, ketchup, castraveți murați și ceapă feliată, totul într-o chiflă cu semințe de susan. Plant-Based Nuggets arată ca originalele nuggets și au același gust, însă fără urmă de pui.

Burger King urmărește noile tendințe și ascultă de cerințele clienților săi. Produsele Plant-Based reprezintă o alternativă gustoasă pentru toți cei care își doresc să experimenteze produse fără carne, dar care vor să se bucure în continuare de gustul incomparabil al produselor noastre vedetă. Vom lăsa produsele Plant-Based să vorbească de la sine și să vedem dacă fanii noștri pot face diferența!”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Plant-Based Whopper și Plant-Based Nuggets au fost concepute împreună cu The Vegetarian Butcher, un specialist în dezvoltarea produselor de tip Plant-Based. Cele două companii s-au reunit pentru a crea produse care ar putea schimba industria QSR pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: