Analize

Business fara costum si cravata

25 iul. 2016 3 min

Business fara costum si cravata

Reading Time: 3 minute

Biz la piscinaDe peste 15 ani scoatem in fata oamenii de business de succes din Romania prin coperte si pictoriale unice, care pun intr-o alta lumina antreprenorii, managerii si profesionisti mediului de afaceri din Romania.

Revista le este dedicata lor, antreprenorilor, managerilor, oamenilor care vor sa schimbe lumea si sa reuseasca prin forte proprii si idei inovatoare. Scriem despre ei, despre oamenii Biz, de peste un deceniu si jumatate, pentru ca vrem sa oferim tuturor exemplul celor care reusesc in mediul de afaceri din Romania prin forte proprii, prin idei inovatoare si munca sustinuta.

Abordarea unica si inovatoare adusa de Biz in presa de business din Romania s-a concretizat deja in acesti ani in coperte considerate de multi irealizabile. De fiecare data cand ni s-a spus ca ceva nu se poate, ne-am ambitionat si am reusit sa concretizam idei mai mult decat ambitioase. Printre primele astfel de demersuri a fost, exact acum 15 ani, celebrul cover story „Biz la piscina”, care a facut istorie si a dat tonul stilului Biz, atat la nivel de scriitura, cat si de imagine.  Rezultatul il vedeti in fotografiile de mai sus. Cand, in 2001, ne-a venit ideea de a prezenta oameni de business de succes intr-un cadru mai mult decat informal, ba chiar sa-i si convingem sa intre imbracati in piscina, stiam ca va fi foarte greu sa-i persuadam sa iasa din zona de confort. Prea multi manageri sau antreprenori se tem sa aiba o abordare relaxata, in afara costumului si biroului care le devin adevarate paveze in fata oricarei abordari jurnalistice mai indraznete.

Spre placuta noastra surpriza, am descoperit inca de acum 15 ani ca in mediul de business din Romania exista si profesionisti pentru care o idee iesita din tipare reprezinta o provocare interesanta, nu o piedica insurmontabila, care sa blocheze totul. Acestia sunt adevaratii oameni Biz, pe care am ales si alegem in continuare sa-i prezentam in paginile revistei, fiindca noi credem ca deschiderea la nou, la inovatie, este o trasatura esentiala pentru cineva care vrea sa aiba succes in lumea afacerilor din zilele noastre. Corina Barladeanu, Corina Vintan si Marius Ghenea sunt trei oameni de business care arata, la 15 ani distanta, ca sunt in continuare deschisi la provocari. In acesti 15 ani, au avut loc schimbari radicale in business, dar unii oameni din mediul de afaceri au ramas la fel de receptivi la idei noi si nu se tem sa iasa din zona de confort tocmai pentru au incredere in fortele proprii si stiu foarte bine ca schimbarea, inovatia si indrazneala sunt ingrediente esentiale pentru succes.

Biz a indraznit mereu sa inoveze in presa de business, iar multe dintre copertele revistei au venit cu abordari originale, care au provocat managerii si antreprenorii sa iasa din formalismul mediului de afaceri, pentru a-si arata pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac. Asa am reusit sa convingem cei mai mari jucatori din zona de online sa pozeze la bustul gol, pictati in culorile razboinicilor africani, sau sa formam o echipa de fotbal cu manageri de top din Romania.

Intr-o lume a vitezei ametitoare, echilibrul dintre munca si relaxare este esential pentru orice om, de la antreprenor si manager pana la ultimul angajat al unei companii. Multi oameni de business uita sa priveasca dincolo de tabelul cu vanzari pe luna in curs si targeturile pentru anul curent. Cand esti mult prea ancorat in prezent, nu mai poti gandi pentru viitor, iar rigiditatea si formalismul nu-si mai au locul intr-o lume in care gigantii mondiali sunt condusi de tineri in blugi si tricouri. Invitam profesionistii din mediul de afaceri sa iasa din zona de confort si sa priveasca mai relaxat lumea de business. Poftiti alaturi de Biz in piscina!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: