Cafenea cu accent ardelenesc

Cu o investiție de 500.000 de euro, doi antreprenori din Cluj lansează Narcoffee Roasters, o rețea de cafenele de specialitate.

Narcoffee Roasters a inaugurat cea de-a doua cafenea din rețea după deschiderea unei noi locații amplasate în clădirea The Office din Cluj. Proiectul lanțului de cafenele de specialitate le aparține lui Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants și lui Dan Isai, fondatorul Salad Box și a fost lansat pe piață luna trecută, odată cu deschiderea primei cafenele în centrul orașului Cluj. Cei doi antreprenori clujeni vor investi, într-o primă fază, 500.000 de euro în deschiderea unui număr de șase cafenele, atât în Cluj, cât și în București.  

„Narcoffee Roasters este un concept cu potențial de extindere foarte mare. Suntem deja în discuții cu posibili doritori de francize din SUA și Algeria, însă focusul nostru actual este piața internă”, spune Dan Isai.

Conceptul lansat recent este construit în jurul cafelei de specialitate selecționată și prăjită de Marius Nica, locul zece în lume la cup tasting și campion național de latte art. Designul locațiilor este semnat de arhitectul Cosmin Tudor. Atât Marius, cât și Cosmin sunt parteneri în Narcoffee Roasters. În decursul acestui an, cei doi antreprenori vor pune bazele primelor locații din București, unde există deja o echipă în formare.

„O rețea de cafenele de specialitate cu ambiții internaționale este o provocare imensă. Din acest motiv căutăm să adunăm în jurul Narcoffee Roasters un dream team de specialiști în cafea, design, branding și francizare”, spune Marcelus Suciu.