fbpx
Antreprenori Brand Focus

Canon imprimă dinamism businessului tău3 min

05/02/2020 2 min read

author:

Canon imprimă dinamism businessului tău3 min

Reading Time: 2 minute

Când ai un business mic pe o piață cu multe branduri care oferă servicii similare, trebuie să găsești soluții pentru a eficientiza costurile și felul în care interacționezi cu clienții.

Este și provocarea pe care o avea City Flowers, companie ce creează din 2007 buchete și aranjamente de flori unice. “Cu un designer ce are în spate mulți ani de experiență, ne-am propus să facem din fiecare comandă de flori o surpriză unică pentru persoana care le primește”, spun reprezentanții companiei. Pe lângă segmentul de flori, brandul a crescut rapid și și-a lărgit aria de interes, astfel că se află într-o dezvoltare rapidă. City Flowers livrează azi cadouri personalizate, aranjamente florale, butaforii de toate categoriile pentru evenimente corporate sau private. Compania a ajuns la 2.300 de comenzi unice/lună, 60% dintre acestea fiind comenzi personalizate.

Soluții personalizate pentru afacerile creative

Prin urmare, businessul a trecut prin schimbări operaționale cu impact pe termen mediu și lung, care au necesitat achiziționarea unor echipamente de imprimare care să susțină atât activitățile administrative, cât și cererile de personalizarea a produselor finale venite din partea clienților.

O soluție pe care proprietarii florăriei au luat-o în calcul a fost externalizarea serviciilor de imprimare, însă acest lucru ar fi adus costuri suplimentare și ar fi mărit timpul necesar procesarii comenzilor. Astfel, în urma unei analize atente a pieței, City Flowers a decis să achiziționeze două imprimante care să poată face față cererii în creștere – Canon PIXMA G6040 (https://www.canon.ro/printers/refillable-ink-tank-printers/) și Canon i-Sensys MF 746Cx. Rezultatele alegerii făcute s-au văzut rapid în reducerea costurilor și în eficientizarea proceselor de lucru. Toate aceste schimbări au adus echipei City Flowers mai mult timp pentru a se putea concentra pe ceea ce le diferențiază businessul în peisajul local: crearea de buchete și aranjamente florale care spun o poveste unică.

Mai mult, echipamentele Canon ajută acum echipa City Flowers să personalizeze orice element care însoțește aranjamentele florale, de la hârtia pentru ambalare, până la cutii și micile elemente grafice care aduc o notă aparte creațiilor acestora. De asemenea, în viitor, pe măsură ce afacerea se va dezvolta tot mai mult în online, clienții City Flowers vor putea să-și aleagă elementele de personalizare pe care și le doresc descărcându-le direct de pe platforma Canon Creative Park.

Creativitatea facilitată de echipamentele Canon vine la pachet cu fiabilitate, productivitate, conectivitate și costuri reduse de întreținere și imprimare. Pentru rapiditate, aplicația Canon PRINT pentru iOS și Android permite conectarea la cloud utilizând PIXMA Cloud Link folosind un smartphone sau o tabletă, convenabil pentru antreprenorii care lucrează la domiciliu sau în birouri mici. Dispozitivele Canon sunt compatibile cu AirPrint (iOS), Mopria (Android) sau Windows 10 Mobile, oferind în același timp și conexiuni securizate de mare viteză în rețeaua locală prin conexiunea Ethernet.

Echipamentele pot fi folosite în domenii și pentru activități diverse, oferind inclusiv posibilitatea de a imprima fotografii la calitate excepțională. Astfel, folosind echipamente Canon, City Flowers a reușit să obțină o rată de scădere a timpului de producție și livrare de 40%, reducând astfel cu 5% pe lună costurile administrative.

Mai multe detalii despre experiența City Flowers pe www.canon.ro/boostyourbusiness/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *