fbpx
CSR

Carrefour va distribui produse Bio romanesti

04/09/2013

author:

Carrefour va distribui produse Bio romanesti

Asociatia Bio Romania anunta prezenta produselor membrilor sai, in premiera in Romania, pe rafturile magazinelor Carrefour Romania, oferind astfel o piata de desfacere larga pentru micii producatori locali.

Produsele membrilor Asociatiei Bio Romania au fost listate pe 31 iulie 2013 in 7 hipermarketuri din Bucuresti. Incepand cu data de 12 septembrie 2013, clientii Carrefour vor putea cumpara produse bio romanesti din 19 hipermarketuri din tara dupa cum urmeaza: din toate cele 8 hipermarketuri din Bucuresti (Carrefour Unirea, Carrefour Militari, Carrefour Baneasa, Carrefour Vitantis, Carrefour Colentina, Carrefour Berceni, Carrefour Orhideea, Carrefour Colosseum), din cele 2 hipermarketuri din Iasi (Carrefour Era si Carrefour Felicia) si din hipermarketurile din Brasov, Ploiesti, Constanta, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Buzau si Botosani.

In cadrul parteneriatului lansam oficial si comunicam public brandul sectorului Bio, „Rodul Bio Romanesc”, cu sigla si motto-urile aferente. In acelasi timp, Asociatia Bio Romania saluta reducerea cu 15% a TVA-ului la grau, faina si produsele de panificatie ecologice comercializate atat in reteaua magazinelor Carrefour, cat si in magazinele specializate de produse bio.

Nu in ultimul rand anuntam faptul ca A.P.I.A. (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si-a dat acordul ca in luna septembrie Asociatia Bio Romania sa organizeze degustari ale produselor certificate ecologic in 16 magazine Carrefour din tara. Acest lucru va avea loc in cadrul programului de promovare a produselor ecologice in Romania, cu finantare europeana, M.A.D.R. si Asociatia Bio Romania.

Carrefour, prin acesta noua colaborare cu Asociatia Bio Romania, urmeaza axa strategica diferentiatoare asumata in decursul celor 12 ani de la intrarea pe piata locala, aceea de a dezvolta parteneriate cu producatori romani, in scopul sustinerii comunitatilor locale si a satisfacerii nevoilor clientilor sai.

Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica – “BIO Romania” este asociatia patronala a sectorului Bio, fiind totodata principalul partener de dialog cu autoritatile statului, militand pentru dezvoltarea durabila a agriculturii si a spatiului rural romanesc, pentru educarea, informarea si constientizarea consumatorilor asupra beneficiilor agriculturii ecologice atat pentru sanatatea umana cat si pentru cea a naturii, prin promovarea excelentei in domeniul agriculturii ecologice.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE