Finanțe Stiri

Casco la pret de RCA

26 iun. 2014 2 min

Casco la pret de RCA

Reading Time: 2 minute

Omniasig Vienna Insurance Group lanseaza un nou produs de asigurare auto: Casco Expres. Acest produs ofera protectie exclusiv pentru cel mai frecvent tip de accidente auto, respectiv cele cu alte masini. Tariful acestei polite se situeaza la nivelul celui practicat la momentul respectiv pentru asigurarea RCA a autoturismului.

Polita Casco Expres se emite rapid, fara a fi nevoie de formulare si proceduri complexe. Pot beneficia de protectia Casco Expres chiar si autoturismele mai vechi de 10 ani, pentru care nu se putea incheia pana acum o polita Casco.

Acest nou produs Casco ofera asistenta rutiera inclusa, iar in cazul producerii unei daune, clientii companiei au la dispozitie o retea nationala de peste 400 service-uri partenere Omniasig VIG, in care plata dosarului se face rapid direct catre service, fara a fi nevoie de nicio implicare financiara din partea asiguratului.

Perioada de asigurare pentru aceasta polita poate fi de 6 sau 12 luni, in functie de necesitatile fiecarui client.  

De Casco Expres pot beneficia persoanele fizice cu varsta de peste 30 de ani, care detin o polita RCA la Omniasig VIG ce expira peste minim 3 luni sau care incheie una noua acum si au un istoric RCA bun. Acoperirea politei este valida si in cazul conducerii autoturismului de catre alti soferi, cu conditia ca varsta acestora sa fie peste 30 de ani, la fel ca si in cazul persoanei asigurate.

“Consecventi cu strategia Omniasig de a inova constant si de a ne adapta produsele la contextul economic si la cerintele pietei, am lansat acest produs adresat special acelui segment de clienti care renuntasera, in principal din motive financiare, sa isi mai faca o polita Casco pentru masina lor. Acum noi le oferim acestora posibilitatea de a avea din nou Casco, la un cost accesibil”, a declarat Mihai Tecau, Presedinte Directorat Omniasig VIG.

Omniasig Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari si mai stabile companii de asigurari generale din Romania, avand indicatorii de solvabilitate si lichiditate la nivele superioare si sigure. Astfel, capitalul social al companiei este in valoare de 439.645.433,5 lei, marja de solvabilitate disponibila este de 229.102.712 lei (in conditiile in care marja de solvabilitate minima impusa de lege este de 151.535.440 lei), gradul de solvabilitate este de 151,19% si coeficientul de lichiditate de 1,47.

Omniasig VIG detine un program complex de reasigurare care acopera toate portofoliile importante subscrise si permite transferul riscurilor catre pietele internationale specializate, contribuind la intarirea stabilitatii financiare a companiei. Dintre companiile situate in topul mondial al reasiguratorilor care participa la contractele de reasigurare ale Omniasig VIG enumeram: Gen Re (rating AA+ Standard&Poor’s), Hannover Re (rating AA- Standard&Poor’s), Partner Re (rating A+ Standard&Poor’s), Sindicate Lloyd’s (rating A+ Standard&Poor’s), VIG Re (rating A+ Standard&Poor’s), SCOR (rating A Standard&Poor’s), Everest Re (rating A+ Standard&Poor’s), Mapfre Re (rating A Standard&Poor’s), Endurance (rating A Standard&Poor’s).

Omniasig VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piata asigurarilor in Austria precum si in Europa Centrala si de Est. Grupul este format din aproximativ 50 de companii din 25 de tari si are aproximativ 23.000 de angajati. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotata dintre emitentii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: