Companii

Supernet de la Vodafone Romania

8 sept. 2014 2 min

Supernet de la Vodafone Romania

Reading Time: 2 minute

Viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta de utilizare mult mai buna – acestea sunt promisiunile facute de Vodafone Romania prin Supernet, o inovatie in utilizarea serviciilor de internet mobil.

„Supernet reprezinta cel mai bine puterea retelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recenta implementare, destinata sa ofere clientilor nostri o experienta remarcabila de utilizare a smartphone-urilor. Este felul nostru de a transforma smartphone-urile clientilor nostri in terminale si mai inteligente, fara costuri suplimentare”, a declarat Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

Experienta Supernet se bazeaza pe mai multe servicii noi. Unul dintre pilonii principali este UltraSpeed, care foloseste o tehnologie si arhitectura exclusiva Vodafone pentru o experienta broadband de viteza superioara. Toti utilizatorii Vodafone beneficiaza de azi de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc pana la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G au viteze de download de pana la 300 Mbps.

Pentru partea de video, Vodafone introduce Xstream, care functioneaza prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare si prin reteaua All-IP a Vodafone, pentru o experienta superioara de streaming.

MaxProtect furnizeaza utilizatorilor o solutie completa de securitate la nivel de retea, pentru orice terminal: smartphone, tableta, laptop sau PC, numai in reteaua Vodafone. MaxProtect este disponibil tuturor clientilor Vodafone, fara a instalare suplimentare a vreunei aplicatii, asigurand protectie antivirus, anti-phishing si antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reteaua Vodafone. Disponibil gratuit pentru toti abonatii RED pe intreaga durata contractuala, MaxProtect este oferit gratuit pentru o perioada de sase luni tuturor abonatilor.

Pentru companii, SecurityPro 2.0 permite angajatorilor sa personalizeze utilizarea smartphone-urilor in cadrul companiilor in reteaua Vodafone, certificata pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc solutia direct din reteaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejata si ofera securitatea tuturor terminalelor conectate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: