Stiri Tech

Ce noutăți aduce smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Fold2

6 aug. 2020 2 min

Ce noutăți aduce smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Fold2

Reading Time: 2 minute

După prima generație Fold, lansată la începutul anului trecut, Samsung lansează un upgrade binevenit, după feeback-ul primit de la utilizatori: Samsung Galaxy Z Fold2.

Ecrane și design

Galaxy Z Fold2 vine la pachet cu două display-uri Infinity-O edge-to-edge, aproape fără margini. Ecranul de acoperire este de 6,2 inci, iar cel principal de 7,6 inci, ceea ce le face pe ambele mai mari decât cele de pe Galaxy Fold.

Ecranul intern este AMOLED 2x cu rată de refresh de 120 Hz, rezoluție de 2208 x 1768 pixeli, în timp cel extern este Super AMOLED cu rată de refresh de 60Hz și rezoluție de 2260 x 816 pixeli.

S-a renunțat la notch, camerele de selfie fiind integrate în orificii mici în ecran, la fel ca la seria Galaxy Note20, iar noul smartphone vine în două culori noi: Mystic Black și Mystic Bronze.

Camerele foto

Sistemul triplu vine cu o cameră principală de 12 megapixeli, cu stabilizare optică și deschidere f/1.8, o cameră telephoto de 12 MP și o cameră ultra-wide tot de 12 MP. Camerele de selfie de pe ecranul principal și de pe cel exterior sunt ambele de 10 MP.

Hardware

Nici aici nu avem mari surprize, Samsung Galaxy Z Fold2 fiind dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 865+, tot 12GB memorie RAM, dar memorie internă de 256 GB, la jumătate față de generația precedentă. Bateria este de 4.500 mAh, cu încărcare rapidă pe fir la 25W, respectiv 11W la încărcare wireless.

Încă nu au fost oferite detalii despre preț și disponibilitate, întrucât Samsung va face un anunț separat pentru Galaxy Z Fold2 în data de 1 septembrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: