Marketing Stiri

Ce program va avea PRO TV în această toamnă?

23 aug. 2018 3 min

Ce program va avea PRO TV în această toamnă?

Reading Time: 3 minute

PRO TV și-a lansat grila de toamnă. Astfel, începând cu 10 septembrie, în fiecare luni, începe emisiunea Gospodar fără pereche, iar marțea, începând cu 11 septembrie, sunt difuzate serialul Las Fierbinți și Filmul PRO.

Las Fierbinți
Vocea României

De vineri, 7 septembrie, începe Vocea României, cu o nouă formulă de antrenori: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra și Smiley, dar și cu alte noutăți: decor high-tech, un nou pachet grafic și schimbări de format.

Miercuri, 12 septembrie, revin emisinile Visuri la cheie și Pe bune, iar joia, Pro TV difuzează Las Fierbinți, Triplusec, Filmul PRO.

Triplusec

Triplusec este un nou serial de comedie românesc, ce va fi difuzat începând cu 13 septembrie. Oana Pellea, Cosmin Natanticu, Diana Roman și Aida Economu sunt doar câțiva dintre actorii din Triplusec, într-o producție Frame Film.

Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului de… Triplusec.  Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost premianți, sunt diferiți, însă ceva i-a ținut împreună. Cei șase foști colegi, interpretați de Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu și Andrei V. Ciopec, sunt prieteni buni.

Viața le-a despărțit drumurile la terminarea liceului, însă se reîntâlnesc după 15 ani la o reuniune de clasă. Diriginta (Oana Pellea) aduce la reuniune o cutie de carton, “Cutia cu Visuri”, care conține bilețelele pe care fiecare elev și-a scris la finalul clasei a 12-a visul, aspirațiile, ce vrea să facă în viață, în carieră. Cu detașare, cu umor, uneori cu un pic de cruzime, diriginta împarte foștii ei elevi în două categorii: vis împlinit și vis ratat. Cei șase eroi se califică fără menajamente la visuri ratate.

Cu toate nereușitele și neîmplinirile fiecăruia, împreună se simt invincibili și sunt supereroi în propriul lor film de acțiune, iar prietenia lor devine cel mai important și mai frumos lucru care li se întâmplă. Fiecare aventură în care pornesc împreună din dorința de a se ajuta să își împlinească măcar acum, în al doisprezecelea ceas, visurile din liceu, sfârșește în dezastre comice. O victimă involuntară este chiar diriginta lor.

Triplusec începe joi, 13 septembrie, de la ora 21:30. 

Pe bune?
Visuri la cheie

Duminica, începând cu data de 9 septembrie, va fi difuzată emisiunea Ninja Warrior România.

Ninja Warrior

Sâmbătă este ziua filmului PRO și anul acesta vor fi 60 de premiere, eroi de blockbuster, comedii cu daună totală și cele mai lăudate povești de Oscar.

Gospodar fără pereche

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: