Stiri

Cel mai mare pranz caritabil din Romania

2 sept. 2014 < 1 min

Cel mai mare pranz caritabil din Romania

Reading Time: < 1 minut

Fundatia Comunitara Bucuresti organizeaza pe 27 septembrie The Big Lunch Bucharest, cel mai mare pranz cu strangere de fonduri din Romania, dupa o idee Eden Project din Marea Britanie.

Un numar de 15 cauze isi vor organiza propriile campanii de strangere de fonduri. Pe 27 septembrie, fiecare proiect din acest eveniment poate organiza unul sau mai multe pranzuri pentru comunitatea din care face parte. The Big Lunch are loc in zeci de spatii din Bucuresti, pe parcursul a mai bine de patru ore.

Apelul de proiecte s-a desfasurat intre 4 si 25 august si a fost jurizat de echipa Fundatiei Comunitare Bucuresti, organizatorul acestui eveniment. La randul sau, Fundatia Comunitara Bucuresti va organiza o campanie de stangere de fonduri si un pranz cu donatii pentru proiectul „8 hours overtime for a good cause” din toamna acestui an, care consta intr-o seara de lucru peste program pentru profesionisti din diverse domenii in beneficiul mai multor organizatii din Bucuresti.

Donatiile pentru proiectele inscrise se vor face pe platforma Galantom.ro, incepand cu 1 septembrie. The Big Lunch ii incurajeaza pe bucuresteni sa participe sau chiar sa organizeze pranzuri de sustinere a celor 15 cauze impreuna cu prietenii, vecinii sau colegii, acasa, pe strada, in parcuri, la terase si la serviciu. In urma fiecarui tip de eveniment, fondurile stranse vor fi donate uneia dintre cele 15 cauze comunitare. Oricine poate contribui pe 27 septembrie la The Big Lunch – restaurante, bistro-uri, mici afaceri de catering, bloguri din domeniul culinar sau chiar companii care vor sa sponsorizeze acest eveniment.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: