Analize Stiri

Cele mai rezervate destinatii: Londra, Istanbul si Malaga2 min

24/06/2015 2 min read

author:

Cele mai rezervate destinatii: Londra, Istanbul si Malaga2 min

Reading Time: 2 minute

Romanii au integrat dispozitivele mobile in stilul lor de viata si le folosesc pentru o multime de activitati de zi cu zi, inclusiv pentru a-si rezerva calatoriile de vacanta. Conform datelor Tripsta, numarul rezervarilor facute de pe dispozitive mobile a crescut in 2015 comparativ cu anul trecut, barbatii din Romania folosind mai mult decat femeile device-urile mentionate pentru a-si rezerva vacantele.

In perioada ianuarie – iunie 2015, numarul rezervarilor facute de pe dispozitive mobile a crescut, in conditiile in care cea mai mare crestere s-a inregistrat in mai – de sapte ori mai multe rezervari de pe mobile comparativ cu aceeasi perioada din 2014.

Londra (Marea Britanie) este una dintre principalele destinatii rezervate de romani de pe dispozitivele lor mobile in prima jumatate a anului curent, alaturi de Istanbul (Turcia) si Malaga (Spania).

Topul 3 al celor mai rezervate destinatii de pe mobil s-a schimbat in 2015 comparativ cu anul trecut, cand romanii au preferat sa rezerve de pe dispozitivele mobile vacante la Atena si Heraklion (Grecia), precum si la Lyon (Franta).

Cele mai scumpe zboruri rezervate de romani de pe dispozitivelor mobile in prima jumatate a anului curent au avut costuri de aproape 1,000 €, respectiv un zbor pe ruta Otopeni – Hamburg care a costat 870€ si a fost rezervat de pe mobil si unul cu acelasi aeroport de plecare si avand ca destinatie Lisabona, care a costat 995 € si a fost rezervat de pe un dispozitiv iOS.

Cele mai ieftine zborurirezervate de pe device-uri mobile in 2015 de catre romani au fost catre Istanbul (56€) de pe mobil si catre Londra (50€) de pe iOS.

Cine sunt cei care au facut rezervari de pe mobile?

In prima jumatate a anului curent, barbatii si-au folosit dispozitivele mobile mai mult decat femeile pentru a rezerva vacante. In acelasi timp, comparativ cu anul trecut, numarul barbatilor care au folosit mobile pentru a rezerva calatorii a crescut cu 310%, in timp ce numarul femeilor a crescut cu 220%.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE