BizRemote by certSIGN

Celebrități în carantină: Ce vedete au COVID-19

17 mart. 2020 5 min

Celebrități în carantină: Ce vedete au COVID-19

Reading Time: 5 minute

La nivel global peste 182.000 de oameni de pe tot globul sunt bolnavi de COVID-19, potrivit ultimelor cifre de la John Hopkins University.

Printre aceștia se numără și celebrități precum Tom Hanks, Rita Wilson, soția lui, fata Bond, Olga Kurylenko, iar cel mai recent, Idris Elba.

Vedetele nu s-au ferit să spună că au fost testate pozitiv, în timp ce au respectat cu strictețe sfaturile medicilor.

Tom Hanks și Rita Wilson

Câștigătorul premiului Oscar Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, au dezvăluit că au fost testați pozitiv pentru COVID-19 săptămâna trecută. Hanks și Wilson se află în Australia, unde actorul lucre la prepoducția unui nou film despre viața lui Elvis Presley regizat de Baz Luhrman.

Anunțul lui Hanks a venit pe Instagram: „Ne-am simțit puțin obosiți, ca și cum am fi răciți, și aveam dureri musculare. Rita avea frisoane, din când în când. Am făcut și febră. Pentru a face lucrurile correct, așa cum este envoie peste tot în lume, ne-am testat de Coronavirus și am aflat că suntem pozitivi.”

O zi mai târziu, într-un update, actorul a scris: „Salutări oameni buni. @ritawilson și cu mine vrem să vă mulțumim celor de aici din Australia care au mare grijă de noi. Avem COVID-19 și suntem în izolare, ca să nu mai o mai răspândim și la alții. Pentru că există prin noi persoane care pot ajunge să fie grav bolnave din cauza coronavirusului. O luăm pas cu pas. Există lucruri pe care el putem face cu toți ca să trecem prin această criză și anume, să ascultăm sfaturile experților și să avem grijă unii de alții! Țineți minte, în ciuda evenimentelor actuale, nu există lacrimi în baseball.”

Fiul lor, Colin Hanks, a spus că părinții lui „primesc asistență medicală extraordinară în Australia” și că „se simt bine.” A mai adăugat că este încrezător că Tom Hanks și Rita Wilson „își vor reveni complet”.

Olga Kurylenko

Actrița din „Quantum of Solace” și „Magic City”, Olga Kurylenko, a spus că a fost testată pzoitiv de coronavirus, într-un post pe Instagram, duminică noaptea.

„Izolată la domiciliu după ce am fost testată pozitiv pentru Coronavirus. M-am simțit rău timp de o săptămână. Febra și oboseala au fost principalele simptome. Aveți grijă de voi și tratați lucrurile foarte serios”, a spus Olga Kurylenko.

Idris Elba

Idris Elba

Într-un post pe Twitter, luni, actorul din „Luther”, Idris Elba a confirmat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Elba a spus că „în această dimineață, am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Nu am avut simptome până acum, dar am stat în autoizolare de când am aflat că este posibil să fi fost expus risului. Stați acasă, oameni buni, și fiți pragmatici. Vă țin la curent cu ceea ce fac. Nu vă panicați.”

Kristofer Hivju

Kristofer Hivju

Starul din „Games Of Thrones”, Kristofer Hivju, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, pe Instagram, luni.

Rrevista Deadline a anunțat că Hivju s-a alăturat echipei sezonului 2 al serialului „The Witcher” realizat de Netflix, ceea ce a dus la o dezinfecție pe platourile de filmare din Marea Britanie. Producția sezonului al doilea a fost deja oprită.

Luni, pe Instagram, Hivju a scris: „Salutări din Norvegia! Îmi pare rău că trebuie să vă dau această veste, astăzi am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Familia mea și cu mine suntem în auto-izolare acasă oricât va fi nevoie. Nu m-am simțit rău – am avut simptomele unei răceli. Există persoane care au risc mai mare în cazul acestui virus  ceea ce duce la un diagnostic devastator, așa că vă îndemn pe toți să fiți extrem de atenți; spălați-vă pe mâini, păstrați o distanță de 1,5 metri unii de alții, intrați în carantină; faceți tot ce puteți pentru a stopa virusul să se răspândească. Împreună putem lupta cu virusul și astfel evităm o criză în spitalele noastre. Vă rog să aveți grijă unii de alții, păstrați distanța și stați sănătoși! Verificați site-ul local al Centrului pentru Controlul Bolilor și urmați regulile și protejați-vă nu doar pe voi, ci și pe cei din întreaga comunitate, mai ales pe cei cu risc crescut, cum sunt cei în vârstă sau cei cu alte probleme medicale.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health – I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country’s Center for Disease Control’s website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

Credit foto: 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: