Antreprenori by eMAG Business Tech

Andrei Pitiș, la Zilele Biz: Startup-urile au nevoie de energia pe care o creează echipa atunci când lucrează împreună

10 nov. 2020 < 1 min

Andrei Pitiș, la Zilele Biz: Startup-urile au nevoie de energia pe care o creează echipa atunci când lucrează împreună

Reading Time: < 1 minut

Startup-urile și-au continuat drumul de investiții în 2020, numai că un start-up are nevoie de energie pe care o creează echipa atunci când lucrează împreună, a declarat Andrei Pitiș, Cofondator Innovation Labs, CEO Simple Capital, la Zilele Biz, în Ziua dedicată Inovației. ”Nu știu cum pot să producă această energie atunci când membrii echipei lucrează de acasă”, este de părere Andrei Pitiș.

”Și Fondurile de Investiții și-au urmărit business în această perioadă dificilă, pentru că viața lor este de 10 ani. În primii 5 ani investesc, în următorii 5 ani trebuie să vândă. Cam asta e traseul Fondurilor de Investiții”, a spus Andrei Pitiș, Cofondator Innovation Labs, CEO Simple Capital.

În ceea ce privește planurile de extindere internațională pentru startup-uri, Pitiș a precizat ca e mare nevoie de pricepere specifică atunci când se iese pe alte piețe, în special SUA. ”Trebuie să aibă grijă de patente, startup-urile, pentru că pot fi date în judecată dacă nu sunt bine organizați din acest punct de vedere.”

Zilele Biz au loc între 9 și 13 noiembrie. Puteți urmări transmisia live pe pagina de Facebook a revistei Biz. Detalii despre eveniment puteți afla aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: