Business Companii Stiri Tech

Chatbot gratuit pentru servicii de HR de la TotalSoft

26 nov. 2020 < 1 min

Chatbot gratuit pentru servicii de HR de la TotalSoft

Reading Time: < 1 minut

TotalSoft furnizează gratuit chatbot-ului Timea, care digitalizează procesele de HR și oferă angajaților un mediu sigur atunci când lucrează de la distanță.

Timea reprezintă o interfață prietenoasă, care raspunde rapid la întrebări precum cele legate de managementul timpului, eliberarea de adeverințe și alte documente standard de HR, administrare date personale, proceduri interne sau acces la date de contact ale colegilor. Feedback-ul primit de la clienții care îl folosesc zi de zi este unul pozitiv, aceștia reușind să automatizeze activităţile repetitive, specialiștii HR putându-se astfel concentra pe activităţi care aduc valoare adăugată”, a declarat Mihai Gavan, Charisma HCM Global Sales Director, TotalSoft.

Disponibil pentru sute de mii de angajați

Chatbotul Timea acoperă 80% dintre procesele desfăşurate în cadrul departamentului de HR, semnând cereri de concediu, cereri medicale sau răspunzând la întrebările cele mai frecvente ale angajaților.

Timea este conectată la soluția Charisma HCM care procesează datele a peste 600.000 de angajaţi, aproximativ 12% din totalul forței de muncă din România, care activează cu preponderență în industriile retail, distribuție, financiar, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medicală.

Experiența de până acum demonstrează că pentru o companie din domeniul Oil&Gas cu peste 3.500 de angajați se pot automatiza peste 7000 de astfel de activități într-o singură lună, activități care, în lipsa unei soluții, ar fi necesitat un efort de cel puțin 350 de ore.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: