Business Stiri

Citylink se extinde în Brașov și deschide canalul de francize. Care este sistemul de tarifare și ce mașini sunt disponibile

2 apr. 2021 < 1 min

Citylink se extinde în Brașov și deschide canalul de francize. Care este sistemul de tarifare și ce mașini sunt disponibile

Reading Time: < 1 minut

Citylink, platformă de mobilitate urbană dezvoltată de o echipă locală de antreprenori, își extinde acoperirea geografică și adaugă Brașovul pe harta disponibilității serviciului.

“După primul an de activitate, în București, în 2021 deschidem noi piețe, cu o prezență directă a Citylink, iar primul oraș în care ne extindem activitatea este Brașov – pol economici pentru regiunilea sa și destinație turistică tot mai populară, pentru români, dar și pentru străinii care ne vizitează țara. Ne vom continua extinderea în mai multe orașe importante din țară, inclusiv în sistem de franciză. Am pus deja la punct platforma tehnică și suntem gata să oferim, la cheie, partenerilor din țară întreaga componentă tehnică, know-how-ul și gestiunea integrală a relației cu clienții. În același timp, partenerii noștri de franciză nu trebuie decît să aducă flota de automobile”, a declarat Igor Grosu, cofondator Citylink.

Sistem de tarifare

Citylink va menține tarifele unice, valabile atât în București, cât și în Brașov și Poiana Brașov. Specific Brașovului și Poianei Brașov, pentru întreaga flotă de 120 de automobile Toyota Yaris, închiderea curselor va putea fi efectuată atât în București, cât și în Brașov și în Poiană.

În prezent, utilizatorii modelelor Toyota Corolla și Mercedes-Benz Clasa C vor putea închide cursele oriunde în București, dar și în locurile de parcare dedicate, din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni.

În plus, compania mizează și pe dezvoltarea în franciză, iar prin rețeaua curentă de parteneri, Citylink poate sprijini viitorii francizați și cu facilitarea achiziției de flote, la prețuri preferențiale, mai avantajoase decât media pieței.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: