Stiri Tech

Cloud pentru orice companie

17 iun. 2014 2 min

Cloud pentru orice companie

Reading Time: 2 minute

SAP, compania cu cea mai mare crestere pe segmentul solutiilor cloud, cu peste 36 de milioane de utilizatori la nivel global si venituri de peste 1,1 miliarde de euro pe acest segment, a pus bazele unei organizatii internationale pentru extinderea modelului de business in cloud catre orice industrie. Organizatia reuneste atat specialisti SAP, cat si clienti si parteneri ai companiei si are ca scop dezvoltarea in cloud de solutii specifice pentru principalele dificultati intampinate de companiile din orice industrie. 

In acest fel, compania doreste extinderea modelului de business in cloud catre orice industrie, astfel incat organizatiile de orice tip sa utilizeze facil si rapid aplicatii pentru solutionarea principalelor dificultati pe care le intampina in desfasurarea activitatilor.

Aceste solutii cloud pentru industrii vor oferi clientilor procese de business specializate de ultima generatie si interfete intuitive care sa poata fi implementate usor si rapid intr-o infrastructura publica, privata sau hibrida, in functie de modelul care corespunde cel mai bine nevoilor clientului. Solutiile vor functiona in SAP Cloud, dezvoltat pe platforma in-memory SAP HANA, prin intermediul SAP HANA Enterprise Cloud, un serviciu de cloud pe baza de subscrieri, utilizat de clienti pentru a rula aplicatii SAP si a gestiona Big Data, totul pe o singura platforma de business in timp real.

„Lucrand cu industrii ce intampina provocari specifice, ne vom concentra pe cele mai relevante probleme de business ale clientilor nostri si apoi vom colabora intr-un mod creativ pentru a dezvolta solutii cloud specifice pentru aceste industrii. Prin consistenta si coerenta dovedite de SAP in toate verticalele de business, in aspecte precum mobilitate, analytics si tehnologie, suntem pregatiti sa oferim cele mai variate solutii cloud din lume, oferind totodata o valoare extraordinara portofoliului nostru de clienti, numarului tot mai mare de utilizatori noi si ecosistemului SAP la nivel mondial”, a declarat Simon Paris, Global Head of Strategic Industries in cadrul SAP si director al organizatiei internationale pentru promovarea solutiilor cloud pentru industrie.

Valentin Tomsa, director general SAP Romania
Valentin Tomsa, director general SAP Romania

Infiintarea organizatiei internationale face parte din strategia globala a SAP, care doreste ca fiecare aplicatie software si tehnologie dezvoltata de companie sa fie disponibila si in cloud, astfel incat sa ajute companiile private si organizatiile publice la simplificarea si transformarea activitatilor.

SAP a obtinut deja un succes notabil in ceea ce priveste trecerea la modelul cloud pentru industrii, in domenii precum productie, retail, financiar, educatie, sanatate, transport sau sectorul public.

„Aceasta initiativa a SAP, de a crea un ecosistem complex, care sa reuneasca expertiza companiei in dezvoltarea de aplicatii software de business, cu cea a partenerilor si clientilor in derularea proceselor de afaceri, dovedeste inca o data ca SAP este un trendsetter in industria mondiala de software. Cumuland tot acest know-how, SAP reuseste astfel sa puna bazele unor generatii de solutii cloud care sa raspunda celor mai noi procese de business”, a declarat Valentin Tomsa, directorul general al SAP Romania. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: