Marketing Stiri

Competitie de design

sept. 11, 2015 2 min

Competitie de design

Reading Time: 2 minute

Peroni Nastro Azzurro si Dizainar au lansat competitia Benvenuti a Casa Di Peroni, care ii provoaca pe tinerii designeri sa creeze obiecte inspirate de eleganta si efervescenta stilului italian, ce vor reprezenta noi forme de expresie pentru arta ospitalitatii.

Competitia a fost lansata printr-un eveniment, care a avut loc la atelierul de creatie si de lucru NOD makerspace, partener al proiectului. Proiectele pot fi inscrise pe platforma online www.peroniitaly.ro/design, unde se afla toate detaliile despre competitie.

Tema competitiei este propunerea unui obiect de design care sa aiba ca sursa de inspiratie arta de a fi o gazda desavarsita si simbolurile stilului italian. Finalistii vor avea oportunitatea sa isi expuna obiectele in Casa di Peroni si sa coordoneze chiar realizarea acestora, sub indrumarea lui Mihnea Ghildus si a echipei NOD makerspace.

Lucrarile inscrise in competitie vor fi evaluate de juriul alcatuit din Tamina Lolev (arhitect la Wolfhouse Productions si unul dintre coordonatorii proiectului NOD makerspace), Magda Sficlea (Seful Departamentului de Design, Universitatea de Arte G. Enescu, Iasi), Radu Baias-Wirth (absolvent UNArte, designer de produs), Stefan Barutcief (Director de Creație la Pilotfish, Munchen), Dinu Dumbravicean (Seful Departamentului de Design, UNArte Bucuresti), Mihnea Ghildus (fondator Dizainar, lector UNArte Bucuresti), Dragos Motica (designer de produs) si Marcel Klamer (freelancer).

In urma evaluarii realizate de acestia si a votului publicului, vor fi selectate 9 proiecte care se remarca prin functionalitate, originalitate, materiale, tehnologie, styling, dimensiuni si caracteristici ergononomice, pe baza carora vor fi realizate obiectele de design care vor fi expuse in Casa di Peroni.

Competitia Benvenuti a Casa Di Peroni este parte din proiectul Casa di Peroni, care aduce in atentia publicului designul, cinematografia, fotografia si cucina italiana, prin intermediul unui spatiu care propune noi forme de expresie pentru arta ospitalitatii. Casa Di Peroni va fi inaugurata in Bucuresti si va putea fi vizitata in luna noiembrie.

Concursul se adreseaza celor peste 18 ani.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: